nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

==========================================================================
Αξιοτιμοι κυριοι του blog
Ειμαι πολιτης των Μεγαρων & παρακολουθω σχεδον καθημερινα τα γραφομενα για τη πολη μας απ'οσα μεσα γινονται αναφορες .Μαζι με αλλα παρακολουθω & το δικο σας blog απο τις πρωτες μερες που το δημιουργησατε.Ειτε συμφωνω ειτε διαφωνω.Εδω ομως αναδημοσιευεται ενα ανωνυμο ερθρο του blog " troktiko" ελαφρα τη καρδια χωρις να ελεγξετε ποιος το ανεβαζει & σε τι αποσκοπει .Αναφερεται σε δημοσιο προσωπο της πολης μας , διακεκριμενο πιστημονα, που εχει εκτεθει στα κοινα , αγαπητο στον κοσμο ,ευρειας κοινωνικης & πολιτικης αποδοχης !!! Δε επρεπε προτου διαπομπευσετε τον υποψηφιο δημαρχο ΜΕΓΑΡΕΩΝ τον ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ μας απο το blog σας να ερυνησετε τα γραφομενα ??Δηλαδη βρισκεται μια τυχαια αναρτηση "καποιου"στο διαδυκτιο & την κανετε σημαια στο blog σας??Ειστε ενημερωτικο - εγκυρο blog για τα ΜΕΓΑΡΑ η' υπηρετειται καποιον πολιτικο φορεα της πολης ??Λυπαμαι αλλα εγω αυτο το συμπερασμα βγαζω απ΄την κινηση σας .Δεν ειναι κακο να παραδεχτειτε οτι μεσω του blog αντιπροσωπευεται καποιον αλλο υποψηφιο των ΜΕΓΑΡΩΝ & κανετε μικροπολιτικη ( δυστυχως φιλοι μου αυτο κανετε).Με τη ελπιδα οτι αυτο εγινε απο αγνοια η' λαθος & με σκοπο το να παλεψουμε ολοι να αλλαξει επιτελους η ΙΣΤΟΡΙΚΗ & ΟΜΟΡΦΗ πολη των ΜΕΓΑΡΩΝ & τα περιχωρα της , περιμενω την αποσυρση της αναρτησης & δικο σας διευκρινιστικο σχολιο
 
Με Εκτιμηση : Γ. ΜΑΡΓΕΤΗΣ
 =======================================================================
 
Αγαπητέ αναγνώστη. στην συνέχεια του blog  θα διαπιστώσης οτι τα γραφόμενα μου δεν είναι τυχαία  αλλά αναφέρονται σε περιστατικό που έφθασε ακόμη και στην βουλή.
Σίγουρα  έψαξα αρκετά  το δημοσίευμα και βρήκα καταχωρήσεις, όχι μόνο στο τρωκτικό αλλά και σε καμιά 20 αριά άλλα  blogs και portal, ακόμη και σε εφημερίδες. 
Στην ανάρτησή μου δεν ανέφερα κανένα όνομα  παρά μόνο το περιστατικό όπως το κατήγγειλε ο  διευθυντής  της περιφέρειας που ανήκει το νοσοκομείο κ.ΛΑΟΥΔΙΑΣ και ο βουλευτής κ.ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ στην βουλή . 
Επίσης εκτός αυτού  ζήτησα ο ίδιος  διευκρινήσεις  για να τις αναρτήσω στο blog μου για να ενημερωθεί ο κόσμος για την πραγματικότητα.
Είναι ένα γεγονός που πρώτα ανήρτησε άλλο τοπικο blog και μάλιστα με τον τίτλο       < ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ>  κάτι που εγώ απέφυγα να κάνω ,γιατί και οι πληροφορίες ήταν λίγο ασαφείς ,αλλα και αφορούσε χρέος του νοσοκομείου για περισσότερο χρόνο από όσο διήρκησε η θητεία του γιατρού.
Και θεώρησα ότι έπρεπε να υπάρχει σαφής  απάντηση από τους ενδιαφερόμενους πρός ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού. 
Και στο τέλος αυτό που εισέπραξα , ήταν απειλές και χλεύη, μόνο προς το πρόσωπό μου, για αυτό που θεωρώ αυτονόητο δηλαδή την ενημέρωση του κόσμου ...
Αν  όπως λες παρακολουθείς το blog ,θα έπρεπε να είχες καταλάβει οτι αυτό το βήμα ,είναι καθαρά προσωπικό , διαχειρίζεται μόνο από εμένα , εκφράζει μόνο τις δικές μου απόψεις  και δεν καθοδηγείται από πουθενά. Δέν πρέπει να μπευρδεύεις την  σχέση μου με τοπικό συνδυασμό ,σε σχέση με το blog. Μέσα από εδώ ,όπως ήδη κάνω εδώ και ένα χρόνο που το λειτουργώ , έχουν βήμα για να εκφράσουν τις θέσεις τους όλοι οι πολίτες για όσα πολιτικά, επιστημονικά,ιστορικά λαογραφικά και λοιπά θέματα  μας απασχολούν καθημερινά ,με μόνο περιορισμό την απαγόρευση ύβριστικών λέξεων. Δημοκρατικά λοιπόν και ανεξάρτητα εκφράζουμε απόψεις και για το καλό όλων μας προσπαθούμε να τις αιτιολογούμε για   να τις στηρίξουμε. 
Απόδειξη δέ της ανιδιοτέλειας του blog είναι και το on line chat  στην αρχή του blog , όπου ο κάθε συπολίτης εκφράζει τις απόψεις του ελεύθερα  χωρίς περιορισμούς, και οι αναρτήσεις όλων των συνδυασμών και φορέων της πόλης και του Δήμου μας,χωρίς καμία κριτική  αλλα με διάθεση καθαρά  διαδικτυακής ενημέρωσης .
Ετσι όπως καταλαβαίνεις δεν είχα καμία πρόθεση να συκοφαντήσω κανέναν πέραν της υποχρέωσης να ενημερώσω το αναγνωστικό κοινό μου για τα δεδομένα  μιάς είδησης που έκανε το γύρο της Ελλάδας και μάλιστα, το έπραξα  <με πολύ προσεκτικό και διακριτικό τρόπο>.
Και με ενόχλησε ιδιαίτερα ,που ο ενδιαφερόμενος,χωρίς να εξετάσει την πορεία μου στο διαδίκτυο μέσα απο αυτό το βήμα , με κατηγόρησε  με μικροπολιτική κακία μόνο και μόνο γιατί έτυχε να υποστηρίζω άλλο συνδυασμό  και όχι τον δικό του και χωρίς να εξετάσει  ποιά ήταν και είναι η θέση και η προσφορά αυτού του blog  από την δημιουργία του μέχρι και σήμερα   στην τοπική μας κοινωνία.
Η θέση  εμένα και των υπολοίπων επώνυμων συμπολιτών που διαθέτουν χρόνο  γιά να γράφουν εδώ μέσα,  ήταν είναι και θα είναι :
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΔΙΑΛΟΓΟΣ-ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ . Τίποτε άλλο.

Αυτά  και πάντα πρόθυμος γιά διάλογο.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 
Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΉΣ

1 σχόλιο:

Πέτρος Λουκάς είπε...

Αγαπητε διαχειριστη δεν ειχα καμμια προθεση (αλλωστε αυτο ειναι φανερο )να σε χλευασω η' να σε απειλησω. Προσπαθησα ( πιστευω ) να σας επιστεισω την προσοχη να ειστε πιο διακριτικος για οσα αφορουν δημοσια προσωπα των Μεγαρων . Το οτι δεν ονομασατε στην αναδημοσιευση ειναι γεγονος . Διαβασατε ομως την αναρτηση αλλου blog που το ανεβασε πρωτο ( ο ιδιος το γραφετε στην απαντηση προς εμενα ) που ονοματιζοταν ο Κος Μαρινακης.. Κρινατε οτι ειναι τοπικου ενδιαφεροντος & το ανεβασατε & εσεις . Αυτο φανερωνει οτι το υιοθετητε ( τι κανει νιαου - νιαου στα κεραμιδια) !!! Εχετε το αναφθερετο δικαιωμα να ανηκετε , να πιστευετε & να μαχεστε για αυτο που πιστευετε αυτο ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . Τωρα ομως να ανηκετε - συμετεχετε σε πολιτικο τοπικο σχημα εν μεσω προεκλογικης περιοδου & να μην κανετε πλην των αλλων & πολιτικη ε! ειναι δυσκολο να το πιστεψω .
Ευχαριστω που μπηκατε στον κοπο να αναρτησετε την παρατηρηση μου & επισης που διευκρινησατε & σχολιασατε

Με εκτιμηση & παντα στην διαθεση σας

Γ. ΜΑΡΓΕΤΗΣ