nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ TOΥ WIFI HOTSPOT ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ MEGARALIVE

ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑ Ν ΧΑ'Ι'ΔΕΜΑ  ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΟ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΠΛΕΟΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΛΕΟΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ . ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΝΟΣ.....ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ.......
 ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕGARA LIVE
 Ανοιχτή απάντηση MegaraLive.gr :
Καταρχήν δεν λέγονται Blocks λέγονται Blogs … κατά  δεύτερον υποτίθεται πως οι εργαζόμενοι σε μία δημαρχία έχουν τουλάχιστον γνώση ελληνικής γραμματικής (το παραπάνω δελτίο τύπου είναι το original) όσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων περί προσωπικών δεδομένων αυτά να τα πείτε σε κανένα άσχετο , διότι αν θέλατε να υπήρχε τόσο πολύ μεγάλη ασφάλεια θα είχατε τουλάχιστον ταυτοποιημένο https:// (μην ξεχνάτε 225 χιλιάρικα είναι αυτά)… οι εφαρμογές όπως και το site είναι σε αυτή την κατάσταση πολύ πριν από το 2008 όσο για τον ανοιχτό διαγωνισμό που σύμφωνα με το νόμο πρέπει να δημοσιευτεί σε μια τοπική τουλάχιστον εφημερίδα , αυτό το ξέρετε καλά - δεν έγινε ποτέ. Το ασύρματο δίκτυο μία δουλεύει μία δεν δουλεύει και οι ταχύτητες είναι σε επίπεδα BBS του 1990 πιο αργό και από dialup σύνδεση … η χρήση του ΣΥΖΕΥΞΗΣ όπως αναφέρετε δεν έχει καμία σχέση με τις απαντήσεις-υπηρεσίες  που και καλά προσφέρετε στον πολίτη όπως παράδειγμα να στείλετε ένα απλό email σαν απάντηση αλλά εκτός αυτού εφόσον ο Register χρήστης που έχει κάνει ταυτοποίηση των στοιχείων πρέπει να πάει από την δημαρχία για να παραλάβει τα έγγραφα ποιος ο λόγος να το κάνει ηλεκτρονικά ?
225 χιλιάδες ευρώ  για όλο αυτό το τερατούργημα ?(είχα ακούσει για πολύ λιγότερα ~ στα 25 χιλιάρικα) πιστεύω να είναι αληθινό αυτό γιατί θα με αναγκάσετε να έρθω από εκεί να τα πούμε από κοντά …να μάθουμε και την ανάδοχο εταιρία …πολύ σύντομα.
Με 225 χιλιάδες ευρώ αγοράζεις 225 dedicated servers + video servers + 10 admins για 10 χρόνια (που θα μπορούσαν να είναι μεγαριτόπουλα)
Υπάρχουν όμως και άλλα πολλά ... Δείτε εδώ —> http://www.megaralive.gr/portal/?p=155 
είναι η καταγγελία που είχε γίνει τον Ιούλιο του 2010 και τα Links που υπάρχουν μέσα , ακόμα δεν λειτουργούν , ακόμα δεν υπάρχουν οι επιχειρήσεις και η ψηφοφορία , πάλι είναι «στημένη» (δεν αλλάζει το αποτέλεσμα όταν κάποιος ψηφίζει από MultiIPs) , επίσης στο δελτίο τύπου δεν αναφέρατε για το Corfu Holidays ή μήπως και αυτό ήταν κάτι που δεν πληροφορηθήκαμε σωστά ?
Περιμένουμε μια ΕΠΙΣΗΜΗ απάντηση απο κάποιον υπεύθυνο ονομαστικώς .
Tassos S. Manolis

Δεν υπάρχουν σχόλια: