nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ιράν: Αν μας επιτεθούν, θα γίνει πόλεμος «χωρίς όρια»

iran_pirinika_mΣτην επανάληψη των μέχρι σήμερα γνωστών θέσεών του για τα πυρηνικά προχώρησε το Ιράν, με τη διαφορά ότι το νέο τοπίο στο οποίο αυτές ανακοινώθηκαν, χαρακτηρίζεται τόσο από τη συνέλευση του ΟΗΕ, όσο και από τις νέες κυρώσεις που έχουν προστεθεί σε βάρος του. Κατά τη διάρκεια παρέλασης που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση στην Τεχεράνη, με αφορμή τις τελετές για την επέτειο (φέτος η 30ή) της έναρξης του ιρανο-ιρακινού πολέμου (1980-1988), ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Χασάν Φιρουζαμπάντι, δήλωσε ότι: «Η αυξανόμενη στρατιωτική ισχύς του Ιράν έχει ως στόχο την αποτροπή ενδεχόμενων επιθέσεων και την υπεράσπιση της χώρας μας κατά των απειλών του εχθρού»...

Ταυτόχρονα, το Ιράν διατύπωσε και πάλι τη θέση, μέσω του προέδρου του Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ότι μία αμερικανική επίθεση εναντίον του Ιράν θα προκαλούσε έναν πόλεμο «χωρίς όρια».
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ΗΠΑ και Ισραήλ δεν έχουν αποκλείσει τη χρήση στρατιωτικής βίας σαν μέσο αποτροπής του Ιράν να αποκτήσει πυρηνική τεχνολογία για στρατιωτικούς σκοπούς.
Τέλος όπως οι ίδιες οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν, αναμένεται να προχωρήσουν σε εξοπλιστικό συμβόλαιο με τη Σαουδική Αραβία, ύψους 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων, για την ασφάλεια της Σαουδικής Αραβίας απέναντι στο Ιράν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: