nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Η ανιδιοτελή προσφορά για τα κοινά της πόλης δεν πρέπει να θα υπάρχει μέσα σε πολιτικά “παιχνίδια”

Σας χαιρετώ.
Ζω μόνιμα στη πόλη των Μεγάρων τα τελευταία πέντε χρόνια. Ενώ από παιδί, τα περισσότερα καλοκαίρια της ζωής μου είναι συνυφασμένα με τη πόλη. Έτσι είχα τη δυνατότητα να παρακολουθήσω από κοντά πολλά απ’ τα γεγονότα “δρώμενα” που υφίστανται στο τόπο και να θαυμάζω τακτικά την άνοδο του πολιτισμού και τα φυσικά κάλλη του (βουνά: Γεράνεια, Πατέρας, παραλίες: Βαρέα, Κιννέτα, Αλεποχώρι, υγροβιότοπος Βουρκάρι όπως και τόσες άλλες  ακόμη ομορφιές ), στην ευρύτερη περιοχή.
Αγαπώ την πόλη αλλά λατρεύω τη φύση της. Και είναι αλήθεια, ότι έχουν αφυπνιστεί κάποιες ομάδες Μεγαρέων για να συνεισφέρουν εθελοντικά και να προστατέψουν με αγάπη τις παραδώσεις, τον πολιτισμό και το πλούσιο φυσικό κάλος. Με δίχως ενδοιασμούς τώρα, θα πρέπει όλοι να συγχαίρουμε, να επιβραβεύουμε, τούτες τις προσπάθειες των εθελοντών πολιτών μα και την ακάματη συνεχόμενη προσφορά τους για το κοινό όφελος που φυσικά δεν έχουν πολιτικούς σκοπούς και χρώμα.
Είναι λοιπόν λυπηρό (αυτό που γίνετε τελευταία), και έχει αρνητικό αντίκτυπο για όλους μας, να διαβάζουμε τακτικά, στα διάφορα τοπικά και όχι μόνο, ηλεκτρονικά μπλοκ «πολιτικά χρωματισμένες» διαστρεβλωμένες, μεμπτές απόψεις, για τον πράγματι μεγάλο αγώνα τούτων των ομάδων.
Συγχωράτε με για τον χρόνο που καταναλώνω τοποθετώντας τις ελάχιστες σκέψεις μου, αλλά πιστεύω, ότι δεν θα έπρεπε να πολιτικοποιούνται οι ανιδιοτελείς ανθρώπινες προσφορές  και να μην κηλιδώνονται υπολήψεις… Γιατί το μόνο «άσχημο που έπραξαν ετούτες οι εθελοντικές πολιτιστικές ομάδες, ήταν να προσφέρουν στο τόπο!   
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Άννα Μ.      

Δεν υπάρχουν σχόλια: