nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ξεβρακώθηκε μπροστά στον ΟΜΠΑΜΑ για.. 1.000.000 ντολαρς

Ενώ οι συγκεντρωμένοι άκουγαν τον Αμερικανό πρόεδρο να τους καλεί στις κάλπες στις εκλογές της 2ας Νοεμβρίου ώστε οι Δημοκρατικοί να μη χάσουν τον έλεγχο της Γερουσίας και του Κογκρέσου, τα βλέμματα στράφηκαν και φυσικά τα φλας άναψαν μόλις ένας ολόγυμνος άνδρας έκανε την εμφάνισή του.

Πρόκειται για τον 24χρονο Χουάν Τζέιμς Ροντρίγκεζ, ο οποίος αμέσως απομακρύνθηκε από άνδρες της Ασφάλειας. «Η οικογένειά μου χρειάζεται τα χρήματα, και η αδελφή μου χρειάζεται μια επιχείρηση» ήταν τα πρώτα του λόγια. Το μυστήριο του ξεγυμνώματός του έλυσε ο ίδιος λίγο αργότερα. Ο ζάμπλουτος Κύπρος επιχειρηματίας, Άλκης Δαυίδ, είχε προσφέρει -τον περασμένο Αύγουστο- ένα εκατομμύριο δολάρια στον πρώτο που θα τολμούσε να εμφανιστεί γυμνός μπροστά τον Ομπάμα και στο στήθος του θα φέρει διαφήμιση της εταιρίας του.

Ο Ροντρίγκεζ τήρησε τους... όρους και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, είχε στο στήθος του γραμμένο το όνομα της εταιρίας του Κύπριου επιχειρηματία. Τώρα, περιμένει την επιταγή του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: