nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ …


 του Πέτρου Λουκά
Γεννήθηκα το 1961 στα Μέγαρα και έζησα όλα μου τα χρόνια μέσα σ'αυτή την πόλη. Από μικρό παιδί , το όνειρό μου ήταν να βλέπω την πόλη μου να αναπτύσσεται και να ομορφαίνει καθημερινά , δίνοντάς μου διεξόδους μέσα από τις καθημερινές αναζητήσεις μου. Σε αυτά τα σαράντα εννέα χρόνια , πολλά άλλαξαν στην πόλη μας ,αλλά και πολλά παρέμειναν ως έχουν μέχρι σήμερα. Από την παιδική αλλά και περισσότερο από την εφηβική μου ηλικία, είχα πάντα στο μυαλό μου την αναζήτηση ενός καλύτερου αύριο ,αλλά συνάμα και την διάθεση συμμετοχής για ένα καλύτερο παρόν. Έτσι συμμετείχα στην κοινωνική ζωή της πόλης μέσα από λαογραφικούς και πολιτιστικούς φορείς, ως λάτρης της παράδοσης, συνεισφέροντας από την μεριά μου ένα μικρό μερίδιο στην διάδοση αλλά και την συνέχιση των παραδόσεων του τόπου μας. Την περίοδο του 1990 υπήρξα πρωτεργάτης της δημιουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού του Δήμου Μεγαρέων και μετέπειτα του πρώτου επαγγελματικού ραδιοφωνικού σταθμού της Δυτικής Αττικής , του ΡΑΔΙΟ ΜΕΓΑΡΑ. Την τελευταία δεκαπενταετία συμμετέχω ως μέλος των διοικητικών συμβουλίων διαφόρων φορέων της πόλης ,( Λαογραφικός Σύλλογος ο Χορός της Τράτας- Εμπορικός Σύλλογος Μεγάρων), έχω διατελέσει πρόεδρος του Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ, συλλόγου με σημαντική προσφορά στον κοινωνικό, περιβαλλοντολογικό και εθελοντικό τομέα και είμαι νυν πρόεδρος του αθλητικού σκοπευτικού ομίλου ΩΡΙΩΝ, συλλόγου με σημαντική προσφορά στην αθλητική σκοπευτική κοινότητα.

Η συμμετοχή μου στην τοπική πολιτική σκηνή , ήρθε προ μίας πενταετίας , όταν αφουγκραζόμενος τις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας , αναγνώρισα το πρόβλημα της παρατεταμένης πολιτικής αναλγησίας των εκάστοτε διοικούντων τον Δήμο, οι οποίοι τις τελευταίες τετραετίες δεν κατάφεραν να δώσουν την ώθηση για την πραγματική ανάπτυξη και αλλαγή στην περιοχή μας , αναλώνοντας τις δυνάμεις τους σε ανούσιες ως επί τι πλείστον επιλογές, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την στασιμότητα στην ανάπτυξη της πόλης ,μέσω των λάθος επιλογών διοίκησης.

Συμπορευόμενος με αυτούς τους συμπολίτες μας ,που δίψαγαν για μία αλλαγή στην όψη και τις δομές λειτουργίας της πόλης και οραματιζόμενος μια σύγχρονη πόλη του εικοστού πρώτου αιώνα , με ανιδιοτελή, χρηστή και έντιμη διοίκηση , πορεύθηκα από το 2005 μαζί με τον στρατηγό Γρηγόρη Σταμούλη, έναν άνθρωπο που στο πρόσωπό του βρήκα τον συμπαραστάτη και οραματιστή για την διαφορετικότητα και την αλλαγή στην πόλη μας.

Μαζί όλοι δεσμευθήκαμε να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στην πόλη μας, να επικεντρωθούμε στην καθημερινότητα και τον πολίτη, να συνεχίσουμε την διάδοση και την διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, να συνεισφέρουμε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και να αξιοποιήσουμε με σωστό και δημιουργικό τρόπο τις παλαιές και νέες υπηρεσίες που προσφέρει ο Καλλικράτης , με κύριο μέλημα μας την ανταποδοτικότητα των εισφορών του πολίτη ,σε υπηρεσίες προς αυτόν.

Με την δέσμευση ότι θα εργαστούμε για τον νέο μας δήμο δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό και προσβλέποντας στην επίτευξη των στόχων του προγράμματός μας για μία καλύτερη Μεγαρίδα , ζητάω την ψήφο σας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΜΕ.

ΠΕΤΡΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: