nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΤΗΣ

Οι μάσκες έπεσαν











του Κώστα Χατζηδημητρίου

Όσο πλησιάζουμε στις 7 Νοέμβρη, οι εκπρόσωποι των κομμάτων εξουσίας ξέχασαν ότι έχουμε Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και προσπαθούν να πωλώσουν την πολιτική ζωή της χώρας για να στηρίξουν τους κομματάνθρωπους χρισμένους από το κόμμα υποψηφίους Δημάρχους κ.κ. Στρατιώτη και Μαρινάκη.Δεν ενδιαφέρονται για τα πραγματικά προβλήματα των τοπικών κοινωνιών αλλά για το πολιτικό όφελός που θα αποκομίσουν όταν ο πολιτικός χάρτης γίνει περισσότερο ή λιγότερο μπλέ ή πράσινος. Όσο πιο σκληρή μετατρέπεται μέρα με τη μέρα η αντιπαράθεση μεταξύ Ν. Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ , τόσο περισσότερο νομίζουν ότι θα διεγείρουν τα κομματικά αντανακλαστικά των υπηκόων τους. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η επιχειρούμενη πόλωση δεν τους βγαίνει , διότι οι πολίτες δεν είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν να άγονται κα να φέρονται για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους. Οι πολίτες δεν είναι άλλο διατεθειμένοι να στηρίζουν με την ψήφο τους τα 2 κόμματα εξουσίας που οδήγησαν την χώρα στην υποτέλεια, στην απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και τον ελληνικό λαό στη φτώχεια και στη συλλογική κατάθλιψη.
Το δίλημμα που μπαίνει δεν είναι εάν είμαστε υπέρ ή κατά του μνημονίου. Κι φυσικά είμαστε κατά αλλά το έγκλημα δεν είναι στιγμιαίο αλλά διαρκές. Και το μνημόνιο αποτελεί τη συνέχεια του άθλιου κομματοκρατικού συστήματος με το οποίο κυβερνήθηκε η πατρίδα μας από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία. Το δίλημμα που μπαίνει είναι εάν θα συνεχιστεί να κυβερνά η κομματοκρατία την πόλη μας ή εάν θα δοθεί η δυνατότητα να διοικήσουν το νέο Δήμο Μεγάρων- Ν. Περάμου ανεξάρτητες αυτοδιοικητικές προσωπικότητες, που δεν θα αποτελούν κομματικούς κλώνους της Ν. Δημοκρατίας ή του ΠΑΣΟΚ. Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι η μεγάλη ευκαιρία για τους πολίτες να αποστασιοποιηθούν από το σφιχταγκάλιασμα των κομμάτων.
Η αποχή ή η λευκή ψήφος δεν οδηγεί πουθενά, απεναντίας στηρίζει το κράτος των επαγγελματιών της εξουσίας, που οδήγησαν την πατρίδα μας στην ξεφτίλα και τη φτώχεια.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια: