nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ 



Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 18:30, έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Ανεξάρτητου Συνδυασμού ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ στην Νέα Πέραμο, σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση, πρωτοφανή για την πόλη σε πλήθος κόσμου, παλμό και δυναμική.

Τα εγκαίνια ξεκίνησαν με τελετή αγιασμού από τους παριστάμενους ιερείς. Στην συνέχεια, ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γρηγόρης Σταμούλης μίλησε στους συγκεντρωμένους πολίτες, αναπτύσσοντας το πρόγραμμα δημοτικής δράσης 2011 – 2014, για την πρόοδο και ανάπτυξη της Νέας Περάμου και των Μεγάρων.

Στην διάρκεια της ομιλίας του, η οποία διεκόπτετο συνεχώς από τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες του κόσμου, ο κ. Γρηγόρης Σταμούλης παρουσίασε έναν προς έναν τους υποψηφίους συμβούλους της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τελειώνοντας, μέσα σε κλίμα νίκης, ο κ. Γρηγόρης Σταμούλης ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους πολίτες, τους υποψήφιους Συμβούλους και τα στελέχη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, για την διάθεσή τους να υπηρετήσουν τον τόπο και για τον αγώνα που δίνουν ώστε να πάει μπροστά η περιοχή.

                Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

                    ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ


 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: