nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ


 




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010, ο ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης, επικεφαλής του Συνδυασμού ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελίου Άγιος Ιωάννης Θεολόγος, τον Α.Ο. Κούρο και τους κτηνοτρόφους και κρεοπώλες των Μεγάρων.

    Στην πρώτη συνάντηση που έγινε, με τον πολιτιστικό Σύλλογο του Μελίου αναφέρθηκε η συνεισφορά του Συλλόγου στην διατήρηση των ηθών και εθίμων, των παραδοσιακών χορών, όπως επίσης και της ιστορικής μνήμης των Μικρασιατών . Ο ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης, τόνισε για άλλη μια φορά ότι μόλις αναλάβει την διοίκηση του Δήμου, θα είναι συνέχεια στο πλευρό και θα είναι αρωγός στην μεγάλη προσπάθεια συνέχισης και διατήρησης των τόσο σημαντικών πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

    Στην δεύτερη συνάντηση που είχε με τον Α.Ο Κούρο, ενημερώθηκε από το Δ.Σ για τις πολυάριθμες δραστηριότητες, όπως επίσης και για την συνεισφορά του συνόλου των μελών στην τοπική κοινωνία. Η συμμετοχή του ΚΟΥΡΟΥ στην δασοπυρόσβεση, στην δασοπροστασία, στην πολιτική προστασία και στην προστασία του περιβάλλοντος προάγει την ιδέα του εθελοντισμού και όπως ανέφερε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης ο Δήμος οφείλει να συνδράμει και να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εθελοντικών οργανώσεων.

    Στην τελευταία συνάντηση που είχε με εκπροσώπους κτηνοτρόφων και κρεοπωλών τέθηκαν από τους τελευταίους τα προβλήματα του κλάδου με κορυφαίο και κεντρικό ζήτημα το απαράδεκτο κλείσιμο των Δημοτικών σφαγείων. Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης δεσμεύτηκε για την αναβάθμιση και επαναλειτουργία των σφαγείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: