nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ !!

διαβαζουμε απο το cretablogger.......


Ίσως είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα μας βυθίζεται σε τέτοια κοινωνικοοικονομική κρίση. Σε μια περίοδο κρίσης, η ανθρώπινη άμυνα πιέζει για νέους δρόμους επιβίωσης. Καθημερινά βλέπουμε φαινόμενα δυστυχίας, μιζέριας & άδικης φτώχειας να απλώνονται δίπλα μας, χωρίς να....
μπορούμε πολλές φορές να βοηθήσουμε.

«Αυτοκτόνησε λέει ο τάδε επιχειρηματίας, βουτηγμένος στα χρέη». Έχει καταντήσει πλέον βαρετή είδηση, καθιστώντας παράλληλα τις ευαισθησίες μας σε επίπεδα αναισθησίας, όπως ένας νέος γιατρός βλέπει τον πεθαμένο στο μάθημα της ανατομίας.

Μια σύγχρονη δολοφονία ! Ναι κύριοι μια σύγχρονη δολοφονία διαπράττεται χωρίς κανένας μας να αντιδρά επί της ουσίας. Μόνο που οι δολοφόνοι σε αυτή την πράξη, είμαστε όλοι μας !! Ξέρω, ξέρω δεν τα φάγαμε όλοι. Ναι δεν φάγαμε την ίδια ποσότητα, αλλά τα κάναμε ΟΛΟΙ !! Βλέπετε τα τελευταία χρόνια η κρίση μας είναι ΠΟΣΟΤΙΚΗ και όχι ΠΟΙΟΤΙΚΗ. Δυστυχώς το «χρήμα» ως δεύτερος και πολλές φορές και πρώτος Θεός μας, άλλαξε τον τρόπο σκέψης μας.

Συνάνθρωποι, μας δολοφονούν καθημερινά και δεν κάνουμε τίποτα. Στο όνομα μίας παγκοσμιοποίησης, οδηγούν χώρες, έθνη, ανθρώπους στον αφανισμό, αρκεί να περάσουν ελάχιστοι ΚΑΛΑ. Δηλαδή αρκεί να αυξήσουν τα μηδενικά στο λογαριασμό τους. Ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι που ευθύνονται ;;;

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΚΙΝΕΖΟΙ, ΓΑΛΛΟΙ, & ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ που τους κάνουν εκδούλευση !!!!!

Ποιο είναι το όπλο μας ;; Μα φυσικά να δυσκολέψουμε τη ζωή των πολιτικάντηδων των δικών μας που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλους αυτούς τους απάνθρωπους καπιταλιστές. Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν κάνω τον σοσιαλιστή (είδαμε και αυτόν που μας οδήγησε…), ούτε τον αριστερό (που ονειροπολεί θεωρητικά….), αλλά έναν συνάνθρωπο σας που ψάχνει να βρει ένα χέρι να πάρει κουράγιο για να αντιδράσουμε όλοι μαζί.

Ακόμα και σε αυτή την έκκληση που καθημερινά ακούμε από αρκετούς συνανθρώπους μας, δυστυχώς απαντάμε με απαξίωση, καθώς δήθεν δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα βάλουμε μαζί τους ή ΔΕΝ θέλουμε να αναλάβουμε και τις δικές μας ευθύνες του παρελθόντος.

Έστω και τώρα, αφού πάμε που πάμε στην εξαθλίωση, αντιδράστε ΆΜΕΣΑ πριν χάσουμε και την τελευταία αξιοπρέπεια που μας έμεινε να φωνάζουμε.

Σύντομα όλοι οι δημόσιοι μισθοί πάνε το πολύ στα 500€. Τα μεροκάματα οδηγούνται σε ποσά της τάξεως των 4 με 5 €. ΟΛΕΣ οι μικρομεσαίες θα κλείσουν και θα μείνουν ιδιοκτήτες και συγκεκριμένες επιχειρήσεις που εξάγουν έξω ή αποτελούν τμήματα πολυεθνικών. Τα «βερεσιέδια» με την μορφή των παλιών μπακάλικων επανέρχονται και τα χειρωνακτικά επαγγέλματα ανακτούν το χαμένο έδαφος. Τα μαύρα χρήματα, το ελάχιστο εισόδημα των συνταξιούχων γονέων τελειώνει και ο κόσμος θα πάρει θέση στις ουρές που θα αρχίσουν δειλά – δειλά να εμφανίζονται στις πλατείες των αγανακτισμένων.

Η χώρα μας είναι σε ΠΟΛΕΜΟ, όπως ήδη είναι και άλλες χώρες. ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ, ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΤΥΦΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !!!!!!


ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ


 http://ksipnistere.blogspot.com/2012/01/blog-post_8039.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: