nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ».



   Ο Σύλλογος Επιστημόνων Μεγάρων τηρώντας την υπόσχεσή του για διάθεση, υπέρ φιλανθρωπικού σκοπού, τμήματος των εσόδων που προέκυψαν από τη διοργάνωση της επετειακής του εκδήλωσης στις 8 Ιανουαρίου, με επίσημο προσκεκλημένο τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, προσέφερε τρόφιμα στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της πόλης μας, η επιλογή των οποίων έγινε με κριτήριο την ελληνική προέλευσή τους και τα οποία προμηθεύτηκε από καταστήματα των Μεγάρων.  Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιήθηκε στις 03/03/2012, στο χώρο του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» επί της οδού Κ.Σχινά από την πρόεδρο του Συλλόγου Επιστημόνων κ.Πιπιλή Κατερίνα και τον ταμία του Συλλόγου κ. Νικολάου Περικλή.
   Ευχαριστώντας θερμά όλους εσάς που βοηθήσατε με τη συμμετοχή σας προς αυτή την κατεύθυνση και αναμένοντας την υποστήριξή σας και σε επόμενες δράσεις μας, παροτρύνουμε όλους τους Μεγαρείς συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν οποιουδήποτε μεγέθους δυνατότητα, να ανταποκριθούν στη νέα αυτή πρωτοβουλία λειτουργίας του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» που επιτάσσουν οι καιροί μας, διότι η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα.

ΔΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ
Η Πρόεδρος                                                                 Η Γεν.Γραμματέας
Κατερίνα Πιπιλή                                                                 Νόνα Λουκά

Δεν υπάρχουν σχόλια: