nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

2 ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ 2η ΚΑΙ 3η ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ BOXE SAVATE - KICKBOXING




ΣYΛΛΟΓΟΣ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΕΚWΟNDΟ – KICKBOXING ΜΕΓΑΡΩΝ
ΜΕΘΟΥΡΙΔΩΝ 3 ΤΗΛ.: 2296083060 ΚΙΝ.: 6974132239 6977146760


Στις 13 Μαΐου 2012 πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο Boxe SavateKickBoxing στην πόλη της Αμφιλοχίας, όπου συμμετείχαν σαράντα πέντε σύλλογοι από όλη την Ελλάδα σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Οι αγωνιστικές συμμετοχές ήταν αρκετά πολλές με αποτέλεσμα, μια θέση στο βάθρο να είναι αρκετά δύσκολη καθώς το επίπεδο τον αθλητών ήταν πολύ υψηλό.
Οι συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα αθλητές του συλλόγου αγωνίστηκαν δυνατά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με την πολύτιμη και καθοριστική καθοδήγηση του συνοδού προπονητή τους Μελέτη Κούρσου 6ο Dan, κατάφεραν να αποφέρουν διακρίσεις  σημαντικές για το σύλλογο και για την πόλη των Μεγάρων.
Συγκεκριμένα από το σύλλογο των Μεγάρων συμμετείχαν δύο αθλητές του KickBoxing: η Δέσποινα Μεντζελιώτη, η οποία αν και δεν είχε προηγούμενη αγωνιστική εμπειρία και συμμετοχή σε μία τέτοια ευρεία διοργάνωση, κατόρθωσε να διακριθεί στη 2η θέση και ο Γιώργος Αλεξίου με σημαντική αγωνιστική εμπειρία, ο οποίος διακρίθηκε με την 3η θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο.
Οι Πανελλήνιοι αυτοί αγώνες προσέφεραν την εμπειρία και την ψυχολογική τόνωση  ώστε οι δύο αθλητές να συνεχίσουν στην επόμενη διοργάνωση της πανελλήνιας ομοσπονδίας που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου στο Αγρίνιο, εκεί θα καλεστούν να δώσουν τους πιο δύσκολους αγώνες της αγωνιστικής τους καριέρας μιας που πρόκειται για επίλεκτους βραδύνους αγώνες χωρίς προστατευτικά.
Οι προπονητές του συλλόγου Μελέτης Κούρσος 6ο Dan και Χρήστος Στρατούρης 5ο Dan έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση τον αθλητών.

Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση Κωτσόβολος Μεγάρων για την χορηγία αθλητικής ενδυμασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: