nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

"Ας αναφέρονται και τα κοινά καλά.


Κάποιες θετικές ενέργειες που αποσκοπούν στο κοινό καλό, θα πρέπει να δημοσιοποιούνται και να επιβραβεύονται  (προσωπικά έτσι το πιστεύω), και ιδιαίτερα όταν τούτες οι ενέργειες έχουν στόχο την άνοδο του πολιτισμού.
Σαν κάτοικος της πόλης των Μεγάρων, θα ήθελα από καρδιάς, πρώτον, να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές της Δημοτικής Θεατρικής Ομάδας που διαπρέπουν στα μέγιστα του πολιτισμού, υπό την καθοδήγηση του εξαίρετου σκηνοθέτη κ. Γιώργου Μαρδά.
Δεύτερον. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον κ. Χρήστο Παπαθανασίου (υπεύθυνο του Δημοτικού Θεάτρου Μεγάρων και μέλος της αυτής θεατρικής ομάδας) για τον μεγάλο αγώνα (οικονομικό και πολύ προσωπική εργασία) που δίνει καθημερινά ώστε να ανέβουν οι παραστάσεις του θεατρικού έργου  «Η ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΤΑΣ ΦΛΩΡΑΣ» και όχι μόνο. Μάλιστα ο κ. Χρήστος Παπαθανασίου δεν είναι καθόλου φειδωλός στις καταθέσεις της εθελοντικής προσφοράς του προς το Δημοτικό Θέατρο. Η δημοσιογραφική μου ιδιότητα και η μακροχρόνια πορεία στην ανεύρεση της είδησης, μου επιτρέπουν πλέον να ξεχωρίζω ‘’την φύρα από το σιτάρι’’.
Τρίτον. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον σκηνοθέτη κ. Γιώργο Μαρδά που δεν εγκατέλειψε την Δημοτική Θεατρική Ομάδα Μεγάρων, όταν ‘’η κρίση’’  του επέβαλε να εργάζεται αμισθή (προσφέρει τις άριστες σκηνοθετικές υπηρεσίες του με πολύ αγάπη εθελοντικά. Μάλιστα έρχεται στη πόλη των Μεγάρων, από την Αθήνα κάθε φορά. Η ανάγνωση του έργου και οι πρόβες κράτησαν περίπου τέσσερις μήνες, όπου τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα βρισκόταν στα Μέγαρα  για να διδάξει τους ηθοποιούς και να προετοιμάσει τις θεατρικές παραστάσεις που για μια ακόμη φορά η επιτυχία τους θα ξεπεράσει τα όρια της τοπικής κοινωνίας.
Αξίζει ένα τεράστιο, εύγε σε όλους εσάς, τους συντελεστές, τον σκηνοθέτη, τον υπεύθυνο του Δημοτικού θεάτρου, τους  ηθοποιούς, τους μουσικούς, του χορευτές και όσους εργάστηκαν εθελοντικά για να προσφέρουν τις άδολες υπηρεσίες τους, μέσα σε όλο αυτόν τον κοινωνικοπολιτικό ορυμαγδό, και που έχετε τόση αγάπη να προσφέρεται εθελοντικά στον πολιτισμό.   
Εύγε σας."
Με άπειρη εκτίμηση.
Άννα Μάθεση (Annyramath) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: