nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

"Η ΤΡΕΛΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑΣ".

Η Δημοτική θεατρική ομάδα που άντεξε σε όποιες αντιξοότητες κι αν βρέθηκε, επί επτά συνεχόμενα χρόνια, που ανεβάζουν το πολιτισμό ψηλά. Και παράλληλα χαρίζουν πολλές ώρες ψυχαγωγίας στη πόλη των Μεγάρων αλλά και σε αρκετές άλλες Ελληνικές πόλεις.
Σας προσκαλούν στις θεατρικές παραστάσεις της εκλεκτή κωμωδία  «Η ΤΡΕΛΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑΣ», σε διασκευή του γνωστού και εξαίρετου σκηνοθέτη κ. Γιώργου Μαρδά.
Οι εραστές της τέχνης, της ποίησης του ήθους, που μόνο τρανταχτές επιτυχίες έχουν στο ενεργητικό τους, γιατί έχουν μπροστάρη έναν τεράστιο σκηνοθέτη μα και γιατί γνωρίζουν να εργάζονται σκληρά με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό, ώστε, το κάθε θεατρικό αποτέλεσμα να είναι εφάμιλλο των μεγάλων θεατρικών Αθηναϊκών σκηνών. Για τη φετινή σεζόν επέλεξαν να μελετήσουν, να εργαστούν και να ανεβάσουν στην αίθουσα Σουσαριών, του Στρατουδάκειου Πολιτιστικού Κέντρου, ένα έργο που απεικονίζει ρεαλιστικά τους δυο κόσμους της σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας. Το λαό, που μέσα από την άγνοια των κοσμοϊστορικών εξελίξεων προσπαθεί να επιβιώσει όπως-όπως, και τον κόσμο του χρήματος που αναρωτιέται εάν του πάει «ένα κουστούμι με δαντέλα».
Μέσα από τις πολλές ξεκαρδιστικές, αντικρουόμενες εναλλαγές των θεατρικών σκηνών από τους ηθοποιούς, με την ζωντανή λαϊκή ορχήστρα και τα πλούσια χορευτικά, δημιούργησαν μία φαντασμαγορική παράσταση που παράλληλα με την διασκέδαση θα ψυχαγωγήσει τους θεατές τοποθετώντας για άλλη μία φορά ψηλά τον πήχη του πολιτισμού.
Ο Δήμος των Μεγαρέων, γνωρίζοντας τις ‘’κοινωνικοοικονομικές εκπτώσεις’’ που συνεχίζουν να συμβαίνουν στη ζωή μας, δεν θέλησε να στερήσει από τους Μεγαρείς την ποιοτική ψυχαγωγία των περασμένων χρόνων και πάλι είναι ο χορηγός της παράστασης. Όλοι εργάστηκαν αφιλόκερδος με πρώτον τον σκηνοθέτη των επιτυχιών κ. Γιώργο Μαρδά, τους ηθοποιούς που κατέθεσαν όπως μόνο εκείνοι γνωρίζουν και πάλι την ψυχή τους ξεπερνώντας τα όρια, την καταπληκτική λαϊκή ορχήστρα που πλαισιώνει με ζωντανή μουσική το θεατρικό έργο αλλά και το μπαλέτο που ντύνει με εξαίρετες χορογραφίες τις εναλλαγές των σκηνών.
Οι ηθοποιοί κατά αλφαβητική σειρά είναι:
ΒΟΡΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΑΛΑΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΔΑΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΔΡΙΤΣΑ ΑΙΜΙΛΙΑ
ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΥΣΚΟΥΚΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΛΑΓΙΟΣ ΘΑΚΗΣ
ΜΗΛΕΣΗ ΑΘΗΝΑ
ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΒΙΒΗ
ΜΠΕΡΔΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΠΑΝΤΑΖΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΤΑΣΟΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΡΟΥΜΑΝΑ ΣΜΑΡΩ
ΣΠΕΓΚΟΥ ΝΑΓΙΑ
ΣΠΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΣΠΙΝΟΥ ΜΑΡΙΣΙΑ
ΤΣΙΓΚΡΗ ΕΥΑ
ΤΣΙΓΚΡΗ ΜΑΪΑ
ΦΑΤΟΥΡΟΥ ΒΙΚΥ

Η λαϊκή ορχήστρα αποτελείτε από τους:
 ΓΔΟΥΝΤΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΩΜΑΣ
ΠΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΣΥΡΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Στα χορευτικά συμμετέχουν οι:
ΔΑΛΑΣ ΑΛΕΞΗΣ
 ΠΑΝΤΑΖΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΡΟΥΜΑΝΑ ΣΜΑΡΩ
ΣΠΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΣΠΙΝΟΥ ΜΑΡΙΣΙΑ
ΤΣΙΓΚΡΗ ΕΥΑ
ΤΣΙΓΚΡΗ ΜΑΪΑ

Ημέρες και ώρες παραστάσεως είναι:ΠΡΕΜΙΕΡΑ 18/5/2012  ΩΡΑ 20.30
ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: 19-20-21-23-25-27-28-30 ΜΑΙΟΥ 2012


Δεν υπάρχουν σχόλια: