nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ BOXE SAVATE - KICKBOXING

ΣYΛΛΟΓΟΣ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΕΚWΟNDΟ – KICKBOXING ΜΕΓΑΡΩΝ
ΜΕΘΟΥΡΙΔΩΝ 3 ΤΗΛ.: 2296083060 ΚΙΝ.: 6974132239 6977146760


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ BOXE SAVATE - KICKBOXING


Στις 13 Μαΐου 2012 θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Κύπελο Boxe Savate στην πόλη της Αμφιλοχίας, όπου θα συμμετέχουν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα. Οι αγωνιστικές συμμετοχές αναμένονται αυξημένες και το επίπεδο θα είναι αρκετά υψηλό.
Από το σύλλογο των Μεγάρων πρόκειται να συμμετέχουν δύο αθλητές του KickBoxing, με πολύ διαφορετική αγωνιστική εμπειρία, αλλά κοινή προπονητική καθοδήγηση και προετοιμασία. Ο Γιώργος Αλεξίου με πολλούς κρίσιμους και δύσκολους αγώνες στο αθλητικό του βιογραφικό και αξιοσημείωτες επιτυχίες και η Δέσποινα Μεντζελιώτη, η οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά. Και οι δύο αθλητές παρόλες τις αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, προπονούνται δυνατά με τη βοήθεια των έμπειρων προπονητών τους Μελέτη Κούρσο 6ο Dan και Χρήστο Στρατούρη 5ο Dan, και διαθέτουν τη θέληση και το σθένος να αγωνιστούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι Πανελλήνιοι αυτοί αγώνες θεωρούνται κρίσιμοι και για την πορεία των αθλητών, αφού θα τους προσφέρουν την εμπειρία και την ψυχολογική τόνωση να συνεχίσουν με τους υπόλοιπους επικείμενους αγώνες, όπως οι βραδυνοί επίλεκτοι χωρίς προστατευτικά, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου στο Αγρίνιο.
Οι προπονητές του συλλόγου Μελέτης Κούρσος 6ο Dan και Χρήστος Στρατούρης 5ο Dan έμειναν ικανοποιημένοι από την όλη προετοιμασία, η οποία δεν ήταν καθόλου εύκολη, και εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: