nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Μαγικές σταγόνες νερού έκαναν πλούσιο έναν εργάτη εργοστασίου! [εικόνες]





Ταλέντο και μια ωραία ιδέα χάρισαν σε ερασιτέχνη φωτογράφο μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου, λύνοντας οριστικά το βιοποριστικό του πρόβλημα...

Ο Χέινζ Μάγιερ πειραματιζόταν μόλις ένα χρόνο με τη φωτογραφική μηχανή, περισσότερο για να αποφορτίζεται από την ένταση μιας πιεστικής μέρας στο εργαστάσιο, όταν σκέφτηκε κάτι που θα άλλαζε τη ζωή του για πάντα.


Στην προσπάθειά του να συνδυάσει την αγάπη του για τη φωτογραφία με την... παραμονή στο σπίτι, για να μην γκρινιάζει η οικογένεια, προσπάθησε να φωτογραφίσει μια σταγόνα χρωματισμένου νερού.


Το αποτέλεσμα τον ενθουσίασε και έπειτα από πολύ σκέψη αποφάσισε να στήσει στο διαμέρισμά του στη Στουτγκάρδη μια ευρεσιτεχνία με δύο φωτογραφικούς φακούς που θα απαθανάτιζαν πολύχρωμα νερά ακριβώς τη στιγμή που θα έπεφτε πάνω τους μια σταγόνα.


Ονόμασε τη σειρά των φωτογραφιών του «Πιτσιλίσματα», την ανάρτησε στο διαδίκτυο και... τα υπόλοιπα ήταν θέμα χρόνου. Σε λίγες βδομάδες οι φωτογραφίες του είχαν περισσότερα από 600.000 «χτυπήματα» και το τηλέφωνό του δεν σταμάτησε να χτυπά από πρακτορεία που ήθελαν να αγοράσουν τα δικαιώματα της συλλογής του.


«Δεν είχα ασχοληθεί με την φωτογραφία πριν από το 2010. Είμαι ξετρελαμένος πια με τη φωτογραφία και έχω πάρα πολλές ιδέες. Δεν ξέρω ακόμα με τί θα ασχοληθώ στη συνέχεια αλλά με έχει συνεπάρει η μακρο-φωτογραφία, οι περίεργες κινήσεις εντόμων και φυσικά οι σταγόνες», δηλώνει ο Χέινζ Μάγιερ που έγινε ζάμπλουτος, διάσημος και... καλλιτέχνης σε λίγους μόλις μήνες.











Δεν υπάρχουν σχόλια: