nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ



Υλοποίηση δράσεων του προγράμματος μελισσοκομίας 2013

Σας ενημερώνουμε ότι με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης  & Τροφίμων συνεχίζονται οι παρακάτω δράσεις:

-  Αντικατάσταση κυψελών
-  Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας

Για διευκόλυνση των μελισσοκόμων της Δυτικής Αττικής θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης Μεγάρων (Π. Γεωργάκη 8) την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013 και ώρα 11.00 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν:


  1. Φωτοαντίγραφο του  μελισσοκομικού τους βιβλιαρίου επικυρωμένο. (Στην περίπτωση που ο αιτών προσέλθει αυτοπροσώπως στο Κέντρο Μελισσοκομίας και προσκομίσει το πρωτότυπο έγγραφο δεν απαιτείται επικύρωση).

  1. Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου τραπέζης του δικαιούχου.

  1. Φωτοαντίγραφο του Ε1 της πιο πρόσφατης φορολογικής δήλωσης. (Στην περίπτωση υποβολής της φορολογικής δήλωσης ταχυδρομικώς ή ηλεκτρονικά, ο αιτών οφείλει να προσκομίσει τα αποδεικτικά στοιχεία της αποστολής).

  1. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 όπου θα δηλώνονται τα εξής:
-         α. Η συγκεκριμένη δράση ή δράσεις δεν ενισχύονται άμεσα ή έμμεσα από άλλο Εθνικό ή Κοινοτικό Πρόγραμμα.
-         β. Θα διατηρήσω τις αγοραζόμενες κυψέλες για πέντε έτη και
-         γ. Τα στοιχεία στο έντυπο Ε1 που προσκομίζω είναι αληθή.

      5.   Βεβαίωση εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών. ( Η βεβαίωση αυτή μπορεί να εκτυπωθεί και από το Κέντρο Μελισσοκομίας).

Οι δικαιούχοι της δράσης «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» θα πρέπει να προσκομίσουν επιπλέον:

  1. Φωτοαντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας του ΦΙΧ μελισσοκομικού/αγροτικού αυτοκινήτου.
  2. Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου του ΟΓΑ, από όπου θα προκύπτουν τα στοιχεία του δικαιούχου, καθώς και της σελίδας θεώρησης από όπου θα προκύπτει ότι το βιβλιάριο αυτό είναι σε ισχύ.

Κέντρο Μελισσοκομίας ΠΑΣΕΓΕΣ
Τηλ. 210-77.17.296
Email: melisokomiko@paseges.gr

  

Προτάσεις του Δήμου Μεγαρέων για την λειτουργία των συνεργείων

Οι προτάσεις του Δήμου Μεγαρέων μετά την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την λειτουργία των συνεργείων στην περιοχή των Μεγάρων έχουν ως εξής

Α. Προτείνεται προς τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής της Περιφέρειας Αττικής, η αναστολή σφράγισης των συνεργείων επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων και λοιπών συναφών εγκαταστάσεων, που βρίσκονται  σε εκτός σχεδίου περιοχή του Δήμου Μεγαρέων και δεν διαθέτουν άδεια λειτουργίας για τους εξής λόγους:

1.     Γιατί ήδη ο Δήμος Μεγαρέων έχει προτείνει στο υπό έγκριση Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ) και σύντομα αναμένεται η έγκρισή του, την αλλαγή χρήσεων γης σε περιοχές που σήμερα υπάρχουν συνεργεία, από Α’ ζώνη σε ζώνη χρήσεων συμβατών με τα συνεργεία. Με την έγκριση λοιπόν του ΓΠΣ θα μπορούν τα συνεργεία να αποκτήσουν άδεια λειτουργίας.

2.     Γιατί στην παρούσα περίοδο η περιοχή μας μαστίζεται από ανεργία και ύφεση και η σφράγιση των συνεργείων θα αυξήσει την ανεργία, αφού θα απωλεσθούν θέσεις εργασίας.

Β. Προτείνεται εκ μέρους του Δήμου Μεγαρέων η άσκηση προσφυγής ενώπιον του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, για κάθε μια απόφαση αποσφράγισης συνεργείου, καθώς και του αρμόδιου δικαστηρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: