nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ANAKOINΩΣΗ

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ,ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΜΕΓΑΡΩΝ-Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ

Ολοκληρώθηκαν οι νομαρχιακές συνδιασκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με θέμα την τοπική αυτοδιοίκηση και τις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.Οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μπαίνουν στη μάχη των εκλογών μπαίνουν στη μάχη των εκλογών με σκοπό την ανασυγκρότηση της διαλυμένης από τη μνημονιακή λαίλαπα τοπικής αυτοδιοίκησης και της προσαρμογής της λειτουργίας της στις ανάγκες της κοινωνίας και όχι στη λογική της στείρας διεκδίκησης της δημαρχιακής καρέκλας!

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης παλεύει για:
-την κοινωνική ανάπτυξη,τον αειφόρο χωροταξικό σχεδιασμό,την αποκέντρωση,την τοπική δημοκρατία,
-την εξυπηρέτηση των αναγκών των ανθρώπων στο Δήμο και την Περιφέρεια,την κοινωνική αλληλεγγύη,τη βελτίωση της ποιότητας ζωής,
-την κατάκτηση της χωρικής,οικονομικής και κοινωνικής συνοχής,
-ένα εναλλακτικό λαϊκό κοινωνικό μοντέλο διακυβέρνησης των Δήμων και των Περιφερειών με ενίσχυση της δημοκρατίας,της διαφάνειας και της συμμετοχής.
Στα πλαίσια αυτά η Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μεγάρων-Ν.Περάμου και η δημοτική παράταξη που στηρίζει "ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" θα απευθυνθούν σύντομα στην κοινωνία των Μεγάρων με προτάσεις και θέσεις και θα καλέσουν τους πολίτες να τοποθετηθούν πάνω σε αυτές.
Για ένα Δήμο αυτοδιοικητικό όπου ο πολίτης θα είναι ο πρωταγωνιστής και συγχρόνως ο κριτής!
Για ένα Δήμο που θα υπερισχύει το ΕΜΕΙΣ και όχι το εγώ,πέρα από στείρες αντιπαραθέσεις,ακατάσχετη σκανδαλολογία,κουϊζολογία,ονοματολογία και δήθεν "μυστικές συμφωνίες" που δηλητηριάζουν τη ζωή της τοπικής κοινωνίας!
Το γραφείο τύπου της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μεγάρων-Ν.Περάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: