nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Ο ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΟΥΡΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ KICK BOXING



ΣYΛΛΟΓΟΣ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΕΚWΟNDΟ – KICKBOXING ΜΕΓΑΡΩΝ
ΜΕΘΟΥΡΙΔΩΝ 3 ΤΗΛ.: 2296083060 ΚΙΝ.: 6974132239 6977146760

Ο προπονητής του συλλόγου Μελέτης Κούρσος 7ο Dan, αν και είναι πιστοποιημένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία «World Profi Kick Βoxing Association», δεν εφησυχάζει και προσπαθεί να καταρτιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο, για να προσφέρει τις γνώσεις του στις αθλήτριες και στους αθλητές του συλλόγου, καθώς και για τα σεμινάρια που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα.

Για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί στον τομέα της προπονητικής στο μαχητικό άθλημα του Kick Boxing. Φέτος, η πιστοποίηση δόθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία «World Trainers Association», της οποίας το ετήσιο συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 28 Μαΐου 2013. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Peter Bittar απένειμε το συγκεκριμένο πτυχίο στον Μελέτη Κούρσο αναγνωρίζοντας έτσι το υψηλό επίπεδο εμπειριών, γνώσεων και κύρους που έχει αποκομίσει και προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του Kick Βoxing.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Σύλλογος Γυμναστής Taekwondo Kick Βoxing Μεγάρων» είναι επίσημο μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας «World Profi Kick Βoxing Association»,  από το 2003 και συμμετέχει ενεργά με τα αγωνιστικά του τμήματα στις δραστηριότητες της ομοσπονδίας σε διεθνή κλίμακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: