nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΙΠΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ



Επιθυμώ ολόψυχα να συγχαρώ τους νέους φοιτητές/τριες και σπουδαστές/τριες για την επιτυχία τους στις πανεπιστημιακές σχολές όσο και στις σχολές των ΤΕΙ καθώς κι όλους τους γονείς και κηδεμόνες , οι οποίοι, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, με θυσίες χρόνου και χρημάτων, στήριξαν τα όνειρα και τους στόχους των παιδιών τους και πέτυχαν.
Εμείς κυρίως οι πολιτικοί οφείλουμε να σταθούμε αρωγοί για την λειτουργία του εκπαιδευτικού μας συστήματος χωρίς εμπόδια και φραγμούς. Να δώσουμε τα εφόδια, να προετοιμάσουμε μία δυναμική γενιά άρτια καταρτισμένων επιστημόνων και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για πτυχία με ουσιαστικό οικονομικό και επαγγελματικό αντίκρισμα.
Συγχαίρω επίσης αυτούς που προσπάθησαν και δεν τα κατάφεραν. Οι πανελλαδικές εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές δεν αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας παιδιά. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση.
Μέσα από τη θέση μου σαν Πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μεγάρων, αλλά και αυτής της Γραμματέως Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής θα είμαι στο πλευρό σας με την πόρτα πάντα ανοικτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: