nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ << ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ >>



 

 
Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010 έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ανεξάρτητου συνδυασμού «ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» στην Πλατεία Λυτάρα. Ο βροχερός καιρός δεν πτόησε τους φίλους και τις φίλες του συνδυασμού, οι οποίοι παρέστησαν και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον επικεφαλής Γρηγόρη Σταμούλη και στους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.
Τα εγκαίνια ξεκίνησαν με την τέλεση αγιασμού από τους παριστάμενους ιερείς στα γραφεία του συνδυασμού και στην συνέχεια ο Γρηγόρης Σταμούλης έκανε την πρώτη προεκλογική του ομιλία στην πλατεία παρουσία πλήθους κόσμου . Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης, που μαστίζει όλα τα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας, κρίση την οποία πληρώνει ο λαός κι όχι οι υπεύθυνοι, που την δημιούργησαν. Ζήτησε από τον λαό να στηρίξει την προσπάθεια, που γίνεται από τον συνδυασμό, ο οποίος είναι ανεξάρτητος, δεν έχει κομματικές εξαρτήσεις και έχει το χρίσμα από τους 2.500 πολίτες, που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία τον Οκτώβριο 2009 στο Στρατουδάκειο. Τόνισε ότι θεωρεί επισήμους όλους τους πολίτες κι ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του πρόκειται να εργαστούν για να βελτιωθεί η καθημερινή ζωή των πολιτών και να αναπτυχθεί η περιοχή των Μεγάρων και της Νέας Περάμου. Όλοι οι πολίτες πρέπει να απολαμβάνουν το αυτονόητο σε θέματα περιβάλλοντος, πολιτισμού, υγείας, κοινωνικών παροχών και καθημερινότητας κι ότι ο ανεξάρτητος συνδυασμός ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ θα είναι στο πλευρό των πολιτών για κάθε νόμιμο αίτημά τους.
Η θέση των Γραφείων, όπως είπε και ο επικεφαλής ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, επελέγη στην πλατεία Λυτάρα, για να είναι ο συνδυασμός κοντά στα στέκια της νεολαίας, διότι τα νιάτα είναι η ψυχή της κοινωνίας, είναι το αύριο και το μέλλον του τόπου.
Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
«ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»


Δεν υπάρχουν σχόλια: