nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2010



Βρισκόμαστε στο έτος 2010 και ακούμε κάποιους που μιλούν για δικτυακά πρότυπα, ψηφιακά σχολεία, δήθεν περικοπή εξόδων για προσφορά σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πράγματα τα οποία δεν είναι λάθος αλλά και δεν είναι άμεσες προτεραιότητες.

Δεν μιλάνε για τις βασικές ανάγκες που είναι και αυτονόητες υποχρεώσεις του δήμου προς τους πολίτες.

Και αυτές είναι:

Το νερό ,που δεν έχουν ακόμη οι οικισμοί μας και το δικό μας δίκτυο είναι πεπαλαιωμένο με αποδεδειγμένη απώλεια του 50% του νερού.

Η καθαριότητα που είναι ελλιπής

Οι λακκούβες στους δρόμους και τα φρεάτια ομβρίων που καθαρίζονται από ελάχιστα έως καθόλου.

Η κακοτεχνία του έργου της αποχέτευσης, που σχεδόν όλα του τα φρεάτια έχουν υποχωρήσει κάνοντας την διάβαση από τους δρόμους επικίνδυνη και τους δρόμους που υποχωρούν.

Η έλλειψη σωστού δημοτικού φωτισμού μέσα στην πόλη

Και τέλος αυτονόητο και βασικό είναι η ορθή λειτουργία του κέντρου υγείας και του ασθενοφόρου και η ορθή σηματοδότηση της πόλης που κάνει την ζωή δύσκολη στους επισκέπτες της.

Αλλά η αδράνεια ,η αναλγησία, η αλαζονεία και η αδιαφορία της διοίκησης του δήμου, κατάντησαν τα αυτονόητα να παραμείνουν για άλλη μια τετραετία υποσχέσεις και όνειρα…



Βαρβάρα Κουστέρη - Κακαγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: