nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Σκέψεις για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ, ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.ΚΡΙΣΗ ΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΜΕ ΑΔΙΚΑ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΙ.
ΚΙ ΕΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ, ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ-  ΚΙ ΑΥΤΟ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ,ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ Η ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΡΙΣΜΑΤΑ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥΣ- ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟ '' ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ'' ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΡΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΕΣ, ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.


ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ  ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΗΜΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΝΑ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ.

ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΙΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ,ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ,ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΖΟΦΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΠΑΝΩ ΑΠ 'ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ


ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΔΗΛ. Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ- ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΑΥΞΗΣΗ ΚΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΩΝ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΨΥΧ. ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ  ΨΥΧΟΛ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ-ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ,ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΟΒΟΘΗΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ(ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΘΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ), ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ,ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΩΝ,ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΕΩΝ(ΤΟΣΥΝ), ΜΕ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΧΡΗΣΤΩΝ{ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΧΡΗΣΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΨΥΧ. ΥΓΕΙΑΣ], ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΘΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΤΑ 20% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ.

ΩΡΑΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ....


ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ,ΠΟΛΛΥΣΥΛΕΚΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ Η ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ Η ΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΥΜΩΜΕΝΟ, ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΑΔΕΚΑΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟ.


ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΖΟΦΕΡΟ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΑΤΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ  ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Η ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ΗΔΗ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΚΙΑ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Η ΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ,ΣΤΑ ΕΝΔΟΜΥΧΑ ΤΗΣ ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ Η ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ .

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΥΣ{ΒΛΕΠΕ ΦΡΑΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ] ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΨΟ ΜΑΣ Η ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΜΑΣ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΙΝΕΣ  ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ .

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ Η ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
                                                                                                                          

   ΜΠΕΝΑΡΔΗΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ
             ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: