nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Το 2013 θα κλατάρει το ίντερνετ ?



Η παρουσία των smartphones προκαλεί κυκλοφοριακό

Μία μέρα θα προσπαθήσετε να κατεβάσετε ένα βίντεο από το youtube και δεν θα μπορείτε. Θα προσπαθήσετε να ταξιδέψετε μέσα στα posts του Twitter και δεν θα μπορείτε. Μετά θα προσπαθήσετε να στείλετε ένα απλό mail και δεν θα μπορείτε… Η υπερφόρτωση των δικτύων είναι μια πραγματικότητα και οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών ξέρουν ότι φτάνει η μέρα που το κυκλοφοριακό στις γραμμές θα ρίξει το παγκόσμιο σύστημα.

Το πρόβλημα εντάθηκε όταν στην αγορά μπήκαν τα κινητά με πρόσβαση στο διαδίκτυο, ήτοι smartphones… Το χειρότερο σενάριο μιλάει για κατάρρευση του δικτύου το 2013, δηλαδή σε 2 χρόνια. Βέβαια, οι εταιρείες παλεύουν με νέες τεχνολογίες να αντιμετωπίσουν τον τυφώνα που έρχεται αλλά η μαζική χρήση των κινητών με πρόσβαση στο ιντερνετ είναι μια πραγματικότητα που μεγαλώνει καθημερινά. Από το 2007 η Apple έχει πουλήσει γύρω στα 50 εκατομμύρια i-phones και με την εμφάνιση του i-phone 4 την πρώτη μόλις βδομάδα κυκλοφορίας του τον Ιούλιο που πέρασε πουλήθηκαν 1,5 εκατομμύρια συσκευές!

Ξέρετε ότι ένα μόνο video-streaming καταλαμβάνει «χώρο» όσο 100 τηλεφωνικές κλήσεις;;;

Ας ελπίσουμε ότι η μετάβαση από τα 3G δίκτυα στα Long Term Evolution (LTE) και WiMAX θα προλάβουν το κακό και θα αντέξουν τους νέους χρήστες.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: