nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Επιστολή Δημήτρη Πλαταρά


 

Οι εκλογές της Κυριακής της 7ης Νοεμβρίου 2010 έδειξαν ότι οι Μεγαρείς και ΝεοΠεραμιώτες ψηφοφόροι ξεχώρισαν και συμμετείχαν σε ποσοστό 71% όταν ο μέσος όρος της Ελληνικής Επικράτειας ήταν 61%. Προσωπικά αισθάνομαι υπερήφανος για την συμμετοχή μου σε αυτές τις εκλογές με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. Ο προεκλογικός αγώνας που δώσαμε όλα τα μέλη και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ήταν τίμιος, αξιοπρεπής και εντός του πλαισίου που ορίζει το Σύνταγμα της Ελλάδος.

Η καταμέτρηση των ψήφων, δυστυχώς δεν προέκρινε τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. Οι Μεγαρείς και ΝεοΠεραμιώτες ψηφοφόροι, την Κυριακή που έρχεται μπορούν και πρέπει να δείξουν ότι πράττουν με σοβαρότητα και περίσκεψη. Οι πόλεις μας βρίσκονται αυτές τις μέρες σε ένα κρίσιμο χρονικό σταυροδρόμι. Η συμμετοχή και την επόμενη Κυριακή πρέπει να είναι καθολική και δεν υπάρχει περιθώριο αλλά ούτε και δικαιολογία για αποχή. Η παράλειψη συμμετοχής, όπως επίσης και η αμνήμων επιλογή μας στον 2ο κύκλο των εκλογών, ίσως προκαλέσει μεγαλύτερο κακό από ότι φανταζόμαστε. Πρέπει λοιπόν, όλοι μας να πάμε στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή και να ασκήσουμε το συνταγματικό δικαίωμα (το οποίο αποτελεί και υποχρέωση), λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψη την ταλαιπωρία που έχει υποστεί ο τόπος μας αλλά και τα σκάνδαλα που προέκυψαν από την κακή Διοίκηση του κου Στρατιώτη. Το μήνυμα πρέπει να είναι ξεκάθαρο και εύχομαι να οδηγήσει την Διοίκηση του Δήμου Μεγαρέων να αλλάξει χέρια.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους πολίτες των Μεγάρων που τίμησαν τους συνυποψήφιούς μου και εμένα με την ψήφο τους, λέγοντάς τους ότι παρόλο που δεν εξελέγην θα συνεχίσω να προσπαθώ για το καλύτερο αύριο του τόπου μου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου και με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, όπως επίσης και τους αξιόλογους συνεργάτες και συνυποψήφιους με τους οποίους συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα.


 


 

Δημήτριος Α. Πλαταράς

Δεν υπάρχουν σχόλια: