nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου


 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


 

Ενόψη των επαναληπτικών εκλογών για τον Δήμο Μεγαρέων – Νέας Περάμου, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010, η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ανακοινώνει, ότι στηρίζει την ελεύθερη και κατά συνείδηση ψήφο, όσων πολιτών τίμησαν με την ψήφο τους τον Συνδυασμό, κατά την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών.

Η απόφαση λήφθηκε ομόφωνα από το Πολιτικό Συμβούλιο της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, καθώς και από το σύνολο των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και των στελεχών του Συνδυασμού, που συνεδρίασαν το βράδυ της 9ης Νοεμβρίου 2010 στα Γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ως Ανεξάρτητος και Πολυσυλλεκτικός Συνδυασμός, θεωρεί ότι οι συμπολίτες – ψηφοφόροι δεν είναι κτήμα οποιουδήποτε κόμματος, ή δημοτικού συνδυασμού, ή υποψηφίου Δημάρχου, και πρέπει ελεύθεροι και ανεπηρέαστοι να εκφράζουν τις προσωπικές τους επιλογές.

Επιπλέον, η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ θεωρεί ότι η διαδικασία εκλογής Δημάρχου, αποτελεί προνόμιο και ταυτόχρονα υποχρέωση των πολιτών και μόνον αυτών. Οι πολίτες επιλέγουν, οι πολίτες ψηφίζουν και οι πολίτες θα έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την πορεία της επόμενης Δημοτικής Αρχής και του νέου Δημάρχου.


 


 

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

Για το Πολιτικό Συμβούλιο

Της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: