nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Κουρουμπλής: "Η κυβέρνηση τρομοκρατεί την κοινωνία με ψευδή διλήμματα"

Μήνυμα στην ελληνική και την ευρωπαϊκή εξουσία, ότι το δικαίωμα σε μία αξιοπρεπή διαβίωση δεν μπορεί να υποταχθεί σε μία συγκυριακή σκοπιμότητα, ζητά από τον ελληνικό λαό, ο ανεξάρτητος βουλευτής και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Ενωτικής Κίνησης, Π. Κουρουμπλής.
Σε δηλώσεις του στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, στο πλαίσιο της παναττικής απεργίας, ο κ. Κουρουμπλής τόνισε την ανάγκη συμμετοχής όλων των Ελλήνων σε ειρηνικές συλλογικές διαμαρτυρίες.
"Η κυβέρνηση επιχειρεί με ψευδή διλήμματα όπως ευρώ ή δραχμή να τρομοκρατήσει την ελληνική κοινωνία και να επιβάλει καθεστώς μηδενικής αντίστασης απέναντι στα επώδυνα μέτρα που έλαβε και για αυτά που επιχειρεί να λάβει.

Ο ελληνικός λαός με τη δύναμη της αισιοδοξίας της συλλογικής του βούλησης οφείλει να στείλει μήνυμα στην ελληνική και ευρωπαϊκή εξουσία, τραπεζική και μη, ότι στο βωμό της προστασίας της αξιοπρέπειάς του και της αξιοπρέπειας των παιδιών του, δεν θα αποδειχθεί ούτε υπήκοος ούτε υπάκουος", είπε.
news247.

Δεν υπάρχουν σχόλια: