nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΡΟΤΟΠΩΝ

Να σώσουμε την Λίμνη Κουμουνδούρου

από την ρύπανση των ΕΛΠΕ Ασπροπύργου!

 Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012, ώρα 11:00π.μ.

Ο αγώνας για την σωτηρία του ευαίσθητου οικοσυστήματος της Λίμνης Κουμουνδούρου από την ρύπανση των ΕΛΠΕ Ασπροπύργου  είναι αδιάκοπος, καθημερινός. Κανένα σχέδιο εξάλειψης των πηγών ρύπανσης της Λίμνης δεν έχει τεθεί σε εφαρμογή.
Η χρηματοδότηση από τα ΕΛΠΕ - και μάλιστα υπό μορφή αγαθοεργίας -  έρευνας του ΕΛΚΕΘΕ για την λίμνη Κουμουνδούρου, αποσκοπεί στην αθώωση του υπόχρεου ρυπαντή,  στην ανάδειξή του σε ευγενικό (!) χορηγό, και στην εκχώρηση στην εταιρεία δικαιωμάτων διαχείρισης της λίμνης και  άσκησης ελεγχόμενης και προσανατολισμένης ενημέρωσης για την κατάστασή της!
ü      Το φετινό επετειακό ραντεβού μας στην Λίμνη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων, τo Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012, ώρα 11:00π.μ. θα συνδυαστεί με δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος χώρου του υγροτόπου. Σας περιμένουμε στην είσοδο του Στρατόπεδου Ξηρογιάννη (Ανατολικό σημείο πρόσβασης στην Λίμνη Κουμουνδούρου) . Επίσης:
ü      Την Πέμπτη 2/2/ 2012, 8:00μ.μ. θα γίνει εκδήλωση – προβολή για την ορνιθοπανίδα της Λ.Κουμουνδούρου και του υγρότοπου Βουρκάρι Μεγάρων. [Χώρος: ΙΣΤΟΣ (παλαιό Δημαρχείο Χαϊδαρίου) – Κουμουνδούρου και Νικομηδείας, πλησίον της εκκλησίας Κοίμηση της Θεοτόκου (Παναγίτσα)]

Δεν υπάρχουν σχόλια: