nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΑΞΙΟΙ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΑΙΝΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ.


Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη, όταν πολίτες της καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις εκτός πόλεως και μάλιστα μετά από δύσκολη εκλογική διαδικασία με ισχυρούς αντιπάλους. Η τιμή δε γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, όταν η κατάληψη αυτών των θέσεων επιτυγχάνεται για πρώτη φορά.
Στις εκλογές, που έγιναν στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, συμμετείχε και ο κ. Αδριανός Μιχάλαρος, ως επικεφαλής ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ  συνδυασμού, έχοντας ως αντιπάλους του συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.. Από την όλη εκλογική διαδικασία αναδείχθηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, θέση την οποία καταλαμβάνει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Μεγαρίτης.
Αξίζει λοιπόν πολλών και θερμών συγχαρητηρίων ο κ. Αδριανός Μιχάλαρος, αλλά και ο κ. Γεράσιμος Μιχαλάκης, που εξελέγη στη θέση του Γενικού Γραμματέα.
Στις εκλογές, που έγιναν στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, νικητής αναδείχθηκε ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ συνδυασμός του κ. Γιώργου Μπενέτου, ο οποίος εξελέγη ΠΡΟΕΔΡΟΣ και είναι άξιος συγχαρητηρίων.  Στον  συνδυασμό αυτό συμμετείχε και ο συμπολίτης κ. Άγγελος Μακρυγιάννης, που κατάφερε να εκλεγεί ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, θέση που για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ καταλαμβάνεται από Μεγαρίτη.
Αξίζει λοιπόν πολλών και θερμών συγχαρητηρίων ο κ. Άγγελος Μακρυγιάννης, αλλά και ο μόνιμος πλέον κάτοικος Μεγάρων και παντρεμένος με συμπολίτισσα κ. Μαρκουλιδάκης Κώστας, που εξελέγει στη θέση του Οικονομικού επόπτη.
Τα αποτελέσματα των εκλογών στα Επιμελητήρια (Βιοτεχνικό και Επαγγελματικό) καταδεικνύουν, ότι οι πολίτες εμπιστεύονται πλέον τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ συνδυασμούς , και όχι τους υποψήφιους των κομμάτων εξουσίας, αφού κάθε μέρα βιώνουν με τον χειρότερο τρόπο την κατάσταση, την οποία αυτά έχουν δημιουργήσει.
Γρηγόρης Σταμούλης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: