nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Πετρώματα από τον πλανήτη Άρη έπεσαν στην Αφρική !!!

Οι επιστήμονες επιβεβαιώνουν μια πρόσφατη και σπάνια "εισβολή" από τον Άρη - κομμάτια μετεωρίτη που έπεσαν από τον κόκκινο πλανήτη το περασμένο καλοκαίρι στο Μαρόκο.

Είναι η πέμπτη μονάχα περίπτωση όπου εμπειρογνώμονες έχουν χημικά επιβεβαιώσει ότι φρέσκα ​​πετρώματα του πλανήτη Άρη έπεσαν στη Γη. Η τελευταία φορά ήταν το 1962. Οι επιστήμονες πιστεύουν πως το συμβάν έγινε τον περασμένο Ιούλιο, επειδή υπήρχαν θεάσεις του μετεωρίτη τότε στη Βόρεια Αφρική.
 

Μια ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων, η οποία περιλαμβάνει επιστήμονες της NASA, επιβεβαίωσε τα αποτελέσματα των εξετάσεων την Τρίτη. Πιστοποίησαν ότι τα 7 κιλά του μετεωρίτη που περισυλλέγησαν προήλθαν από τον Άρη. Η μεγαλύτερη πέτρα ζυγίζει πάνω από 2 κιλά.

Οι αστρονόμοι πιστεύουν ότι πριν από εκατομμύρια χρόνια κάτι μεγάλο συνετρίβη στον Άρη που έστειλε θραύσματα στο υπόλοιπο ηλιακό σύστημα. Περιστασιακά, κάποια θραύσματα πέφτουν στη Γη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: