nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!


Ο "Συντονιστικός Φορέας των Συλλόγων για την Προστασία του Βουρκαρίου" ξεκίνησε μια νέα κινητοποίηση για την προώθηση του αιτήματος για την διάσωση και προστασία του υγροτόπου των Μεγάρων.

Κομβικό σημείο θεωρούμε σήμερα την τελική έγκριση και υπογραφή από τον Υπουργό, του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος που έχει επεξεργαστεί και εγκρίνει ο Οργανισμός του Ρυθμιστικού της Αθήνας.

Με ανακοίνωση - υπόμνημα του προς τους βουλευτές της περιφέρειας έθεσε το ζήτημα και ζήτησε τη συνδρομή τους. Η πρώτη έμπρακτη απάντηση ήρθε χθες από τον βουλευτή κ.Οικονόμου με ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή.

Φυσικά ο αγώνας για την προστασία του Βουρκαρίου δεν τελειώνει με την έγκριση του ΠΔ. Θα είναι όμως ένα πρώτο καθοριστικό βήμα. Ένα βήμα για να αναστραφεί το σημερινό κλίμα της περιβαλλοντικής οπισθοδρόμησης που απειλεί ολόκληρη την παραλιακή Μεγαρίδα. Για να πάρει μια άλλη στροφή ο τόπος, να δοθεί μια νέα πνοή και ελπίδα!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: