nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

επιστολή του Παντελή Ασπραδάκη προς τον Πρόεδρο της Βουλής σύμφωνα με την οποία ζητάει να ανοιχτούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του εξωτερικού όχι μόνο για τους βουλευτές αλλά και για όλους τους συγγενείς Α΄ βαθμού, προκειμένου να αποκατασταθεί η διαφάνεια στην πολιτική ζωή. Ο Ασπραδάκης έχει καταθέσει αίτηση για το οικειοθελές έλεγχο και άνοιγμα λογαριασμών του ιδίου και των συγγενών του Α΄βαθμού.

Προς Πρόεδρο της Βουλής
Κ. Φίλιππο Πετσάλνικο

Κύριε Πρόεδρε,

Έλαβα την επιστολή του Αντιπροέδρου της Βουλής, κ. Αργύρη  Ευάγγελου καθώς και σχέδιο αίτησης παροχής πληρεξουσιότητας για το οικειοθελές άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών στην Ελβετία βουλευτών και συζύγων, τις οποίες έχω ήδη καταθέσει.
Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η παρούσα πρωτοβουλία του Προεδρείου της Βουλής και της Επιτροπής Ελέγχου των Οικονομικών των Πολιτικών Κομμάτων και Υποψήφιων βουλευτών είναι απόλυτα δικαιολογημένη και προς τη σωστή κατεύθυνση.
Για να επιτύχει όμως πληρέστερα το στόχο της και να δοθεί και στον πολίτη η βεβαιότητα για την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων του ανοίγματος των λογαριασμών, θα πρότεινα να συμπεριληφθούν, εκτός των συζύγων των βουλευτών, και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού.
Ταυτόχρονα προτείνω να συμπεριληφθούν στο οικειοθελές άνοιγμα όλων των τραπεζικών λογαριασμών χωρών του εξωτερικού όχι μόνο της Ελβετίας. Επίσης προτείνω να εφαρμοστεί το συγκεκριμένο μέτρο και για όσους  διετέλεσαν βουλευτές από το 2001, χρονιά που η Ελλάδα εντάχτηκε στην ευρωζώνη.
Καταθέτω αιτήσεις για το οικειοθελές άνοιγμα των λογαριασμών των υπολοίπων συγγενών μου Α’ βαθμού.


Με εκτίμηση,


Παντελής Ασπραδάκης
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: