nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
      Κατόπιν πολλών αναφορών από μέλη και φίλους του Σωματείου μας, αλλά και από προσκυνητές του Ιερού Μετοχίου της Αγίας Σκέπης στο Κανδήλι Μεγάρων ,γνωστοποιούμε στους κατοίκους της πόλεως των Μεγάρων αλλά και της Νέας Περάμου, ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους, ότι απατεώνες οι οποίοι αρκετές φορές μεταμφιέζονται σε μοναχούς , επισκέπτονται τα σπίτια των ανυποψίαστων ανθρώπων και ζητούν χρήματα στο όνομα του Μετοχίου της Αγίας Σκέπης ή του ομώνυμου Φιλανθρωπικού Σωματείου.
     Ουδεμία σχέση υπάρχει ανάμεσα στο Μετόχι και στο Σωματείο με αυτούς τους ανθρώπους και καλούμε  όλους να μην δίνουν χρήματα σε κανέναν δήθεν εκπρόσωπο της Αγίας Σκέπης.
    Συστήνουμε σε όποιον αντιληφθεί κάποια αντίστοιχη προσπάθεια εξαπάτησης των συμπολιτών μας, να καλέσει άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων και εάν επιθυμεί να μας ενημερώσει προκειμένου προβούμε σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες.
   Ζητούμε συγνώμη εκ των προτέρων για την ταλαιπωρία αυτή αλλά πρέπει με κάθε τρόπο να προστατεύσουμε  τους συνανθρώπους μας και να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι.
Τηλ επικοινωνίας
Μετόχιον  Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ’   2296032238
Ιωάννης Κουκουμέλας    6936226221
-Ο-
Πρόεδρος του Σωματείου

Ιωάννης Αντ. Κουκουμέλας


Δεν υπάρχουν σχόλια: