nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΠΕΡ. Δ/ΝΣΗ Π.& Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΩΝ

                                 

                     ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ
      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων σας προσκαλεί σε ημερίδα που διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής και το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων, υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων, με θέμα: «Η Σχολική Βία και ο
Εκφοβισμός. Ένα κοινωνικό φαινόμενο που πλήττει τη σχολική κοινότητα. Απόψεις και καλές πρακτικές αντιμετώπισης», την Τετάρτη 03 Απριλίου 2013 και ώρα 09.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου ΓΕΛ Μεγάρων.
 


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ
Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ                                                                                 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΑΠΑΛΕΥΘΕΡΗΣ

                                                 

                             
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ
   ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ


Εκδήλωση μνήμης στο Τείχος Αγίας Τριάδας

   Ο δήμος Μεγαρέων τιμώντας τη μνήμη των πεσόντων ηρώων Μεγαρέων στην Επανάσταση του 1821, θα τελέσει σεμνή τελετή κατάθεσης στεφάνου στο τείχος της Αγίας Τριάδας, την Κυριακή 24/3/2013 και ώρα 5μ.μ.
  Καλούνται όλοι οι πολίτες να παραστούν, συμβάλλοντας έτσι στην αναγνώριση και την τιμή της θυσίας των ηρώων μας.


                                                   Ο Δήμαρχος Μεγαρέων

                                                      Ιωάννης Μαρινάκης


Σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Σύσκεψη στο γραφείο του Γ.Γ. Προστασίας του Πολίτη, κ. Αθ. Ανδρεουλάκου, έγινε μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Μεγαρέων.
  Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός των δύο ανδρών, ο Στρατηγός κ. Ευ. Λυγιδάκης, ο Στρατηγός κ. Γ.  Νίτσας, ο πρώην Δήμαρχος κ. Στρατιώτης και ο εκπρόσωπος των πολιτών κ. Ιερ.  Δάλλας.
  Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τέθηκαν όλα τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει από την έξαρση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα στην περιοχή του Μελιού.
  Μετά από διαλογική συζήτηση μεγάλης διάρκειας  αποφασίστηκε η εφαρμογή ενός σχεδίου δράσεως της Αστυνομίας, σε συνεργασία με το δήμο και τις εμπλεκόμενες δημόσιες υπηρεσίες, το οποίο θα εξελιχθεί σε βάθος χρόνου και δεν θα σταματήσει σε μια και μόνο επιχείρηση.
  Επίσης αποφασίστηκε να επισκεφτούν οι παραπάνω παρευρισκόμενοι στη σύσκεψη, επισήμως το δημαρχιακό κατάστημα αμέσως μετά την 25η Μαρτίου, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δρομολόγηση των ενεργειών που έχουν αποφασιστεί.
  Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γ. Μαρινάκης  μετά το πέρας της σύσκεψης δήλωσε:
 «Ήταν επιβεβλημένο να γίνει αυτή η σύσκεψη, αφού το τελευταίο διάστημα έχει επιδεινωθεί η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα, με ιδιαίτερη εντόπιση στο Μελί. Δρομολογήθηκε σχέδιο δράσης σε βάθος χρόνου με σκοπό την εξολόθρευση των κακοποιών στοιχείων.
  Θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου για την εξέλιξη της σύσκεψης και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συνδαιτυμόνες αυτής. Ειδικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρώην Δήμαρχο, κ. Στρατιώτη ο οποίος με την παρουσία του απέδειξε ότι τα μεγάλα προβλήματα του τόπου,  μας ενώνουν. Η διοίκηση μας έχει θέσει το επιχειρησιακό  πλάνο αποκατάστασης της νομιμότητας και σύντομα θα υπάρξουν αποτελέσματα. Είναι λογικό ότι δεν μπορούν να ανακοινωθούν επιμέρους λεπτομέρειες. Είμαστε όμως σε θέση να γνωρίζουμε ότι το σχέδιο που ετοιμάζεται δεν έχει προηγούμενο για την περιοχή μας. Οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς και αυτό ακριβώς θα κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: