nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ



Αναβολή μονοδρόμησης

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Ιωάννης Μαρινάκης, ενημερώνει τους κατοίκους της Νέας Περάμου ότι η διακοπή κυκλοφορίας του ρεύματος από Αθήνα προς Μέγαρα του τμήματος της εθνικής οδού από το Κουλουριώτικο Μονοπάτι έως τον ισόπεδο κόμβο σύνδεσης με τη Νέα Εθνική οδό στο Ακρογιάλι, που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από 1η Ιουλίου 2013, για την κατασκευή του έργου της αποχέτευσης, μετατίθεται για μετά τις 20 Αυγούστου 2013.
Αυτό επετεύχθη μετά από συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων σε συνεργασία με τον κατασκευαστή του έργου μέσα στα στενά περιθώρια του χρονοδιαγράμματος κατασκευής και παραδόσεως του (31 Ιανουαρίου 2014).
Ο Δήμαρχος Μεγαρέων αφουγκραζόμενος την αγωνία της τοπικής κοινωνίας της Νέας Περάμου, θεώρησε επιτακτική ανάγκη την ανωτέρω αλλαγή, προς όφελος των κατοίκων και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στη Νέα Πέραμο.


Πρόσκληση σε εγκαίνια διάβασης


Η διοίκηση του Δήμου Μεγαρέων σας καλεί στα εγκαίνια της ισόπεδης διάβασης στη θέση Γεφυράκι της περιοχής Ακρογιάλι της Νέα Περάμου το Σάββατο 29-6-2013 και         ώρα 10 πμ.
Λόγω των εγκαινίων η εθελοντική πρωτοβουλία «Καθαρός Δήμος» της διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων μεταφέρεται το Σάββατο 6-7-2013.


Δεν υπάρχουν σχόλια: