nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ



Ψαράδικη βραδιά


Μια αξέχαστη βραδιά απόλαυσαν την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013 όσοι παρευρέθησαν στο λιμάνι της Νέας Περάμου όπου εορτάστηκε η Ψαράδικη Βραδιά. Η Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου πιστή στο ραντεβού της εδώ και 33 χρόνια διοργάνωσε την εκδήλωση αυτή η οποία κατά κοινή ομολογία στέφθηκε με επιτυχία.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα (υπολογίζονται στους 3000 οι παρευρισκόμενοι), ο οποίος διασκέδασε με παραδοσιακή μουσική με  τους Ν.Κονιτόπουλο ( βιολί) και Φίκο ( κλαρίνο). Σε πείσμα των δυσοίωνων για την Ελλάδα και παντός ελληνικού στοιχείου, καιρών που διανύουμε ο Δήμος προσπάθησε να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αντίστασης μ’ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που κάλυψε όλα τα μουσικά γούστα.
Σ΄όλο τον κόσμο μοιράστηκαν ψάρια και άφθονο κρασί, ο οποίος
χόρεψε και διασκέδασε μέχρι αργά το βράδυ.
Οι κάτοικοι και επισκέπτες του Δήμου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όχι μόνο αυτή αλλά και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού χωρίς εισιτήριο ή άλλη οικονομική επιβάρυνση ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Την ευθύνη για τη διοργάνωση των εκδήλωση είχε ο Αντιδήμαρχος Β.Κόττας και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παναγ.Παρασκευάς που στο χαιρετισμό που απεύθυναν τόνισαν τη μηδενική οικονομική επιβάρυνση του Δήμου για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης και ευχαρίστησαν θερμά τους κάτωθι χορηγούς:

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΘΑΝ. ΜΑΡΤΙΝΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
MEGA ECO Α.Ε. –      
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
PORTO PETROL
ΚΤΗΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣ
SUPER MARKET ΓΑΛΑΞΙΑΣ
SUPER MARKET ΜΥ ΜΑΡΚΕΤ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ –
ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
«LE MIRAGE»
ΤΑΒΕΡΝΑ «ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ»
ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ «ΠΡΟΚΟΠΗΣ»
EXCITE CAFÉ
ENΤER CAFÉ
RIVIERA CAFÉ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΑΡΓΩ»
ΦΟΥΡΝΟΣ «ΣΤΑΧΥ & ΜΕΛΙ»
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ «ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ»
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ «ΑΛΑΤΙ & ΡΙΓΑΝΙ»
ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ Ε. ΚΟΛΩΣΗ –
Β. ΚΟΛΩΣΗ Ο.Ε.
PANTAZIS CARS
ΗΩΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΑΦΟΙ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑ
SOFTEX – ΑΘΗΝ. ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ
GEN FROC Ε.Π.Ε.
BABYWATCH BEACH BAR
ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
(καπετάνιος του σκάφους «Θεολόγος» που αλίευσε τα ψάρια της ψαράδικης βραδιάς)

ΓΑΡΑΖΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΛΛΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
ΚΑΡΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΤΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΚΟΤΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΚΡΥΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΡΚΕΣΙΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΟΥΣΚΑΤ ΙΩΣΗΦ
ΜΠΑΖΙΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ ΚΙΜΩΝΑΣ

ΜΠΟΥΡΑΖΕΡΗΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΠΑΪΑΚΩΒΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΣΗΦΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΟΥΡΛΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΦΛΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ
ΧΟΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ


       Την εκδήλωσε χαιρέτισε και ο Δήμαρχος Μεγαρέων κος Μαρινάκης Ιωάννης ο οποίος αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα που ήδη πραγματοποιούνται και σε άλλα που έχουν προγραμματιστεί τα οποία αναβαθμίζουν τη Νέα Πέραμο.
 Για την προετοιμασία, συντονισμό, άψογη παρουσίαση όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων η Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την πολιτιστική Επιτροπή, τους συλλόγους, φορείς, το προσωπικό της κοινότητας, τους κατοίκους και όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο βοήθησαν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
    Είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί μπορούμε να διοργανώσουμε ακόμη καλύτερες εκδηλώσεις όχι μόνο για ψυχαγωγία αλλά ενδυναμώνοντας την παρουσία του πολιτισμού στην αναπτυξιακή διαδικασία.


Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ



   Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας θέλουμε να συγχαρούμε ιδιαίτερα τους επιτυχόντες της Νέας Περάμου και να τους ευχηθούμε να έχουν υγεία και δύναμη προκειμένου να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις δυνατότητες για διεύρυνση των οριζόντων τους, που θα τους παρουσιαστούν στο νέο δρόμο που ανοίγεται μπροστά τους.




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΚΟΤΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ



Ανοιχτή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούευσης



Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Ιωάννης Μαρινάκης  προσκαλεί  τους δημότες την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19:30 στην Κεντρική Πλατεία Μεγάρων στην ανοικτή συνεδρίαση της
Δημοτικής  Επιτροπής Διαβούλευσης με θέμα:

«Παρουσίαση και συζήτηση της απόφασης έγκρισης
 της τροποποίησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.)
των Μεγάρων» από την Εκτελεστική Επιτροπή του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας (ΟΡΣΑ)».



Οι σωστοί χειρισμοί φέρνουν θετικά αποτελέσματα για το Δήμο Μεγαρέων

Παρελθόν ο βραχνάς του χρέους της ΔΕΥΑΜ

Ο Δήμος μας απαλλάσσεται από ένα πολύ μεγάλο οικονομικό βάρος, που δημιουργήθηκε διαχρονικά από τα συσσωρευμένα χρέη της ΔΕΥΑΜ προς την ΕΥΔΑΠ.
Οι συντονισμένες και εύστοχες κινήσεις αλλά και πιέσεις του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γιάννη Μαρινάκη προς τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, έφεραν το προσδοκώμενο για το Δήμο μας αποτέλεσμα.
Η  πρώτη επαφή έγινε με τον Υπουργό κ. Ευρ. Στυλιανίδη τον Ιούνιο του 2013, όπου και υπεβλήθη το σχετικό αίτημα στο οποίο υπήρξε θετική ανταπόκριση. Στη συνέχεια οι διαδοχικές επαφές με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γ. Μιχελάκη  ήταν καθοριστικές και έτσι φτάσαμε στη σημερινή εξέλιξη η οποία είναι πολύ σημαντική για τα Μέγαρα και άλλους Δήμους.
Η όποια προσπάθεια υποβάθμισης του γεγονότος αυτού λόγω «φτηνής» πολιτικής αντιπαράθεσης πέφτει στο κενό.
Ο λαός εισπράττει μόνο τα θετικά τέτοιων ενεργειών και όχι τα παρασκηνιακά κουτσομπολιά μερίδας της αντιπολίτευσης που φαίνεται να ενοχλείται από τις επιτυχίες της παρούσας διοίκησης του Δήμου μας.
Ο τελικός απολογισμός δικαιώνει τις επιλογές, το σχεδιασμό και τη στρατηγική μας,  αφού οι υποσχέσεις υλοποιούνται η μία μετά την άλλη στα πλαίσια του εφικτού.

Ένας υπερχρεωμένος Δήμος απαλλάσσεται σταδιακά από τα συσσωρευμένα χρέη που δημιούργησαν κακές πολιτικές πρακτικές προηγούμενων ετών και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον του.

Ο λαός θα κρίνει στο τέλος συνολικά το έργο της διοίκησης Μαρινάκη και θα αποδώσει τα εύσημα όπως αρμόζουν.

                                                                    το
                                                Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας


Δεν υπάρχουν σχόλια: