nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ;




     Τελικά, δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος, για να επιβεβαιωθούν τα όσα εγράφησαν (Δελτίο Τύπου «ΈΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», τοπικός Τύπος 1-2 Ιουνίου) για τον κ. Μαρινάκη και την διοίκησή του με στοιχεία, επιχειρήματα και αποδείξεις, που υπάρχουν στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου, σε εφημερίδες τοπικές και σε έγγραφα, από την απάντηση, που έδωσε ο ίδιος μέσω του Γραφείου Τύπου του Δήμου.
      Για να αντικρούσει τα γραφέντα ακολούθησε την συνήθη τακτική του. Βρισιές, λάσπη και διαστρέβλωση των γεγονότων, είτε εσκεμμένη, είτε επειδή δεν κατάλαβε (το ένα χειρότερο από το άλλο), χωρίς να παραθέσει κάποιο σοβαρό στοιχείο ή επιχείρημα.
      Έφθασε μάλιστα στο σημείο, να λοιδορήσει ακόμα και την απαίτηση για παραχώρηση Γραφείων στην αντιπολίτευση. Τόσο πολύ σέβεται την αντιπολίτευση και τον ρόλο της. Φαίνεται, πως την θεωρεί ξένο σώμα και εχθρό του Δήμου. Οι πάντες έχουν Γραφεία στο Δήμο εκτός από την αντιπολίτευση.
      Επίσης, αυτό δείχνει και πόσο σέβεται τους νόμους. Δεν κατάλαβε ακόμα, ότι η Ελλάδα έφθασε σε αυτά τα χάλια από ανθρώπους με την δική του νοοτροπία. Ο νόμος 3852/2010, άρθρο 66, παρ. 7, γράφει: «Για την αποδοτικότερη λειτουργία των δημοτικών παρατάξεων η δημοτική αρχή οφείλει, να παραχωρεί σε αυτές κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο, καθώς και γραμματειακή υποστήριξη».
      Ο κ. Μαρινάκης όχι μόνο δεν εφαρμόζει τον νόμο, αλλά χλευάζει και την παρότρυνση, που του γίνεται, για να εφαρμόσει τον νόμο και να παραχωρήσει Γραφεία στην αντιπολίτευση.

      Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν ο χλευασμός επιστρέφει στο πρόσωπό του, διότι ο ίδιος σε έγγραφό του (Αριθ. Πρωτ. 3253| 23 Μαρτίου 2011) έγραφε: «Σε απάντηση… περί
παραχώρησης κατάλληλα εξοπλισμένου χώρου, καθώς και γραμματειακής υποστήριξης σας γνωρίζουμε, ότι τούτο θα πραγματοποιηθεί στο εγγύς μέλλον…»
      Αυτά τα έγραψε και τα υποσχέθηκε  πριν από 14 μήνες.
      Δηλαδή ο παράνομος και ασυνεπής χλευάζει αυτόν, που τον προτρέπει, να γίνει νόμιμος και συνεπής, τουλάχιστον προς τις υποσχέσεις του.
Είναι αλήθεια δυνατόν μια κοινωνία, να πάει μπροστά, όταν την διοικούν άνθρωποι, που παρανομούν και είναι αναξιόπιστοι;
      Αξίζει, να αναφερθεί, ότι η απαίτηση για παραχώρηση Γραφείων είναι καθολική, δηλαδή του συνόλου των μελών της αντιπολίτευσης, όπως φαίνεται από το σχετικό έγγραφο της 30ης Ιουνίου 2011, που στάλθηκε προς τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης και το οποίο υπογράφεται και από τους 13 δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.
      Τέλος, δεν μπορεί να γίνεται τιμητής των πάντων ο άνθρωπος, ο οποίος, εάν είχε ίχνος ευθιξίας, θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί από την θέση του, αφού πρέπει να είναι ο μοναδικός δήμαρχος, που αλλοιώνει αυθαίρετα και παράνομα, τις ληφθείσες  αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Άλλα αποφασίζουν και ψηφίζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, τα οποία αναγράφονται στα πρόχειρα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου, που υπογράφονται από τους Δημ. Συμβούλους στο τέλος της συνεδρίασης κι άλλα γράφει αυτός στην σχετική απόφαση, που καθαρογράφει και στέλνει προς την αποκεντρωμένη διοίκηση, ενώ είναι υποχρεωμένος, να γράφει, ό,τι ΑΚΡΙΒΩΣ αναγράφεται στα πρακτικά.
     Όσο για τον αστείο κ. Μαρινάκη μην τον ψάχνετε μάταια δεξιά και αριστερά, διότι τον έχετε σίγουρα στον καθρέφτη σας.



Γρηγόρης Σταμούλης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής «ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»


Δεν υπάρχουν σχόλια: