nocopy

"Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι
ζωή είναι να σαι ξύπνιος όταν κοιμούνται οι άλλοι''

Πρός γνώση καί συμμόρφωση του κάθε αρμοδίου......

''ΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ, ΟΛΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ , ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ''

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ. [ΣΩΚΡΑΤΗΣ]

Διαβάστε σήμερα

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΠΑΣΟΚ ΜΕΓΑΡΩΝ



Δελτίο Τύπου

Αφετηρία αλλαγής το συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία για τα στελέχη της Δημοτικής Οργάνωσης, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 24 Φλεβάρη 2013 οι διαδικασίες για την εκλογή συνέδρων στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Τα Μέγαρα αλλά και τη Νέα Πέραμο θα εκπροσωπήσουν στο συνέδριο του Κινήματος που ξεκινάει την Πέμπτη, 8 σύνεδροι που εξελέγησαν σε ψηφοφορία στην οποία μετείχαν μέλη αλλά και φίλοι του κόμματος.

Τα αποτελέσματα και ποιοι εκλέγονται

Επί 235 ψηφισάντων (3 λευκά – 2 άκυρα), έλαβαν: Ιερ. Μέξιας 74, Αντ. Υψηλάντης 45, Γ. Στρατιώτης 42, Στ. Φρυγανάς 20, Μ. Πάνος 18, Ελ. Νικολάου 14, Θεοδ. Μιχάλαρος 13, Κατ. Σταμπόλα 6 (εκλέγεται με ποσόστωση).
Η κοινωνική βάση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τόσο από τα Μέγαρα όσο και από τη Νέα Πέραμο, συμμετείχε στην διαδικασία με σθένος και αισιοδοξία, γνωρίζοντας πως το συνέδριο του κόμματος μας μπορεί να γίνει αφετηρία αλλαγής.
Ο Γραμματέας της Δ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεγάρων, τα μέλη της Σ.Ε. αλλά και οι υποψήφιοι σύνεδροι, ευχαριστούν όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες που συμμετείχαν στις διαδικασίες.
Η μεγάλη συμμετοχή φίλων αλλά και μελών του κόμματος και στα Μέγαρα, είναι η αρχή της επιστροφής στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. όλων αυτών των ανθρώπων που αναζήτησαν λύσεις σε άλλους πολιτικούς χώρους και δεν βρήκαν απαντήσεις, διαπιστώνοντας  ότι η πόλωση και οι ανέξοδες υποσχέσεις δεν οδηγούν σε έξοδο από την κρίση.

Ο Γραμματέας Ιερ. Μέξιας
Τα μέλη της Σ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: